Inevitabil, te gandesti la ce ramane. (3)

Continui si azi mica retrospectiva de “must read” din 2011, si poate chiar, in 2011. Azi ajungem pe blogul unui domn pasionat de masini si fotbal. La prima vedere chiar, ai spune ca si postarea pe care v-o recomand este tot despre fotbal. Asa m-am pacalit si eu. Zic totusi sa cititi mai atent, pentru ca titlul ei nu-i pus acolo la intamplare: “Sa ne faceti statuie!”

Autorul este un domn care a venit in Bucuresti pentru a isi continua cariera de fotbalist. Ca majoritatea fotbalistilor ce au mai mult creier decat bafta la o selectie, a virat brusc in cariera si a ajuns redactor sef la poate cea mai buna publicatie auto din online-ul nostru. Eu l-am cunoscut, desigur, la fotbal. De atunci am avut ocazia sa ne mai intalnim si-n alte conjuncturi si sa descopar un om cum putini tineri mai sunt in ziua de azi. Cu aceasta ocazie ati aflat ca pot fi acuzat de subiectivism in alegerea recomandarilor. Cine nu e, poate sa arunce cu pietrele aferente, mai jos. Articolul asta insa, este ales pentru continut, scriitura si mesaj. Atat.

Pentru că niciodată nu-l veți mai vedea pe acel om întinzându-și brațele după o reușită, alergând spre marginea terenului cu mâinile larg deschise, gata să primească întreg stadionul într-o îmbrățișare.

Restul postarii, e ca un dus rece si o baie fierbinte in acelasi timp, si o gasiti pe blogul lui Mircea Mester.

 

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *