S-a dus si 2011. What’s next?

In mod firesc 2012, care in cultura asiatica este anul ce prieste semnelor de apa. N-am nicio idee ce inseamna asta exact, dar avea sens in contextul in care asa cum am facut si anul trecut, in ultima zi din an, vorbim despre planurile de viitor pe termen scurt si mediu.

Pentru mine 2011 a fost clar o crestere fata de 2010. Si cred ca acest lucru il datorez unei schimbari de mentalitate, nu radicale, mai degraba un fine tuning, dar care s-a dovedit decisiv in ceea ce ma priveste pe mine. Totusi, n-am reusit tot ce mi-am propus in 30 decembrie 2010, iar de pe acea lista, mai jos, am taiat ce s-a intamplat. Nu-s trist, pentru ca ce nu s-a intamplat se adauga la “to do-ul” de anul viitor.

What’s a must in 2011.
1. Sa invat sa schiez. N-am reusit, dar iarna asta, daca o sa avem zapada si daca planetele clientilor se vor alinia astfel incat sa-mi permita o saptamana libera, cred ca o comit.
2. Sa fac Transfagarasanul pe bicicleta. Asta tot de munca mi-a fost data peste cap. Pentru ca a existat o oportunitate perfecta pentru asa ceva.
3. Sa imi renovez apartamentul. Not yet. Aici discutia e mai ampla si mai economica.
4. Sa imi cinstesc prietenii cu mai mult timp si mai multa atentie. Din asta nu o sa ma opresc.
5. Sa vizitez Barcelona. Este cam ca la punctul 3. :D
6. Sa citesc cu 10 carti mai mult decat in 2010. Bai, am citit doar cu 7 mai mult. :(
7. Sa vizitez 2 zone ale Romaniei: Hunedoara si nordul Moldovei. E drept ca nordul Moldovei s-a intamplat pana mai ieri, cu o excursie de 3 zile la Suceava. Voi reveni pe acest subiect.
8. Sa continui sa acord incredere neconditionata oamenilor cu care intru in contact. Sunt mandru ca am reusit acest lucru, desi recunosc ca este din ce in ce mai greu.
9. Sa fac ceva semnificativ pentru comunitate. Am inceput pe blog cu serialul despre Romania. Cred ca in 2012 este timpul pentru pasul doi.
10. Sa imi petrec ziua de nastere intr-un mod nou fata de ce a fost pana acum. Done. Aproximativ nou.
Later edit, generat de postarea de aici
11. Sa reinvat sa cant la un instrument. Aici, recunosc, nu am facut nimic concret in acest sens. Cred ca alaturi de punctul 1, acesta este singurul la care nici macar n-am incercat.
12. Sa imi obtin “A”-ul pe permis de conducere. Trebuie sa multumesc unor prieteni foarte apropiati mie care mi-au dat impulsul de care aveam nevoie.

Pentru 2012 asadar, daca avem sanatate, se adauga urmatoarele, intr-o ordine absolut intamplatoare:

13. Sa obtin o recunoastere la nivel profesional. Ca sa nu ramana ambigua treaba, as zice ca e vorba despre un premiu.
14. Primul concediu pe motocicleta.
15. Sa continui sa fac doar lucruri in care cred.
16. Sa ajut cel putin o persoana sa-si implineasca un vis. Aici suna foarte “politic”, dar o sa detaliez cand o sa fie cazul. Nu e ce pare.
17. Sa vizitez Ardealul mai in detaliu. Ma refer in principal la zona Sibiu si Fagaras.

Lista ramane deschisa. Mai mult ca sigur se vor adauga lucruri importante in decursul anului.

Anul trecut am incheiat lista cu Breakeven a celor de la The Script. Anul asta, ma gandeam la ceva mai putin trist. Chiar daca ritmul piesei alese nu este cel mai vesel, cred ca mesajul din titlu, “Just Breathe“, este unul extrem de important. Va implor sa tintiti sus in 2012 si sa nu va opriti la primele piedici. Spor!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *