Cea mai tare urare.

Inainte sa ajung la subiectul titlului as vrea sa va atrag atentia asupra faptului ca dupa unii asta-i ultimul an, si nici asta nu-i intreg. Ma rog, in opinia mea, nici ei. Dar presupunand pentru o clipa ca este asa, imi dau seama ca este argumentul ideal pentru a face din acest 2012 un an care sa conteze.

Si aici nu ma refer la a trai pe modelul “wave it around like you don’t care“. Cred ca am facut destul asta. “Make it the biggest!“. Iesi un pic din zona de confort, rupe tiparele, reinventeaza-te si fa din 2012 cel mai tare an al tau.

Eu am primit deja cea mai tare urare si este atat de tare incat mi s-ar parea extrem de egoist sa o tin doar pt mine. Suna cam asa: “sa ai puterea si ambitia sa fii in continuare parte opozanta a acestei majoritati!“. Tradusa in vorbe mai simple si mai comerciale este un “dare to be different!“. Venit din partea unei fiinte foarte dragi mie, este de departe cel mai frumos compliment primit vreodata si ma bucur nespus ca sunt perceput ca facand parte dintr-o minoritate.

Imi doresc un 2012 in care imaginea pe care am lasat-o in ochii unora sa dainuiasca si sa convinga si pe altii. Imi doresc sa fiu suficient de inspirat cat sa ofer un exemplu de urmat. Imi doresc sa apara cat mai multe exemple de urmat in juru-mi si in jurul vostru. Imi doresc sa fiti chiar voi exemplul de urmat la care visati.

La multi ani!

Surse foto: aici, aici si aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *