2011 a fost in an prost pentru Hollywood – Captain America

Poate la nivel de incasari a fost ok, dar daca se uita la valoarea a ceea ce au produs, cred ca pot sa stea in casa rusinati. Eu asa am perceput anul 2011 din punct de vedere cinematografic. Au fost cateva exceptii, nu neaparat americane care au salvat onoarea.

Deja este al treilea an cand pe 1 vad un film. Anul trecut a fost Tron, unde mai tare a excelat cinematograful decat filmul. Aseara am vazut Captain America – The First Avenger. Inca un film inspirat de benzile desenate atat de populare la americani, inca un film care dupa ce X Men sau Iron Man au reusit sa impuna un standard, trage categoria in jos alaturi de The Green Hornet.

As vrea sa-i gasesc niste elemente bune, insa nici macar povestea nu-mi mai pare asa faina dupa ce am vazut aseara. De la un joc actoricesm mediocru la dialoguri tampite si pline de clisee, filmul nu exceleaza la niciun capitol. Poate doar masina aia ce aduce a bat mobil retro sa zic ca merita o vizionare. Atat. Acel 6.9 de pe IMDB, este tare ingaduitor. Poate e luat pentru patriotismul exagerat din film.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 2011 a fost in an prost pentru Hollywood – Captain America

  1. Andrei Catalin says:

    Da, Capitanul America a fost un film chiar mai slab decat ma asteptam. nu a fost niciodata un erou impresionant din punctul meu de vedere. iar filmul… pufai, cred ca si Hulk pare mai interesant. cel putin romanul care a jucat in film a avut o interpretare buna :) ma asteptam sa joace plin de aroganta… dar a fost chiar ok, din punctul meu de vedere. :) deci cred ca asta e singurul motiv pentru care nu as critica chiar atat de tare filmul :)

  2. ab says:

    Andrei Catalin , nici nu stiam ca a jucat un roman. Acum ca m-am documentat, e vorba despre Sebastian Stan. Dar nu e primul lui film acolo, conform IMDB http://www.imdb.com/name/nm1659221/

  3. Andrei Catalin says:

    da stiu ca nu este primul lui film :) a jucat si in gossip girl :))) nu ca il urmaresc (inca) dar o colega mi-a spus sa vad film Capitanul america pentru ca joaca un roman… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *