#sweetlullaby: N-am descoperit-o eu,…

… Doru Oprisan a postat pe Facebook acest clip acum cateva luni. http://www.youtube.com/watch?v=840NbiFF1zM&feature=relmfu Mi-a placut, mi-a pus un semn undeva aceasta domnisoara si am mai cautat de la ea si alte prestatii. Poate cea mai noua, o gasiti aici. E proaspata, e calda, are doar vreo 1700 de vizualizari pe Youtube. Despre inregistrare vorbim, desi primele 2 caracteristici s-a potrivi si interpretei.

Kina Grannis are inca 26 de ani, origini japoneze, britanice, irlandeze, franceze si germane (doar atat) si a prins un contract cu Interscope in urma castigarii unei promotii Doritos de la Superbowl. Aviz participantilor necalificati la X Factor sau Vocea Romaniei. Piesa The One You Say Goodnight To este compozitie proprie si este mai jos intr-o varianta acustica.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to #sweetlullaby: N-am descoperit-o eu,…

  1. Dli says:

    Voce superba, piesa perfecta, acustica exact cum trebuia sa fie asa ca avem o fata foarte talentata. Ma mir de origini si chiar as vrea sa stiu care e povestea in spatele originilor pentru ca sa ai atatea natii in arborele familiei mi se pare ceva iesit din comun. Foarte bine ca ne-ai aratat ca exista talente care nu s-au remarcat inca dar vor deveni probabili cei mai buni din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *