Invierea inceputului de an.

Eu unul n-am priceput niciodata de ce in luna ianuarie nu exista nimic spectaculos in materie de campanii. Sigur ca dupa sarbatori nu ai bani, deci nu cumperi, ca esti inca cu gandul la vacanta, ca esti in vacanta, ca nu te gandesti la treaba, dar astea nu-mi par neaparat motive mai bune decat argumentele pro: media e mai ieftina, esti mai vizibil ca-s mai putini care se promoveaza, publicul nu este chiar asa de adormit precum pare. Pe de alta parte, de cand tine publicitatea cont de ce vrea publicul? :))

Poate ca ar trebui sa se voteze incepand de la 30 de ani.
Asadar, ramanem la niste chestii intamplate in 2011. De exemplu, cel mai vizionat clip de pe Youtube este o porcarie de melodie. Inca o dovada ca adolescentii din ziua de azi sunt un pic cam mult sub limita de avarie. Ma rog, Youtube a cumulat in acest top toate upload-urile de la aceasta piesa.

Lambada rupe din 20 in 20 de ani.
Inima ne mai revine la loc, cand aflam ca remixul Lambadei facut pentru J Lo a strans suficiente vizionari pentru a fi cel mai vizionat clip al anului 2011. Tot pe Youtube. Doar cu 466,232,591 de viewuri pe Vevo. In top 10, LMFAO ocupa locul 2, si alaturi de Katy Perry sunt singurii artisti cu doua clipuri in primele 10. Ma rog, e si Pitbull, dar la el e featuring deci se pune la jumate.

Blestemul fortei.
Viralul anului, adica clipul cu cele mai multe vizualizari, si sharinguri, conform ViralBlog, http://www.viralblog.com/viral-friday/viral-friday-top-11-virals-of-2011/ este spotul Volkswagen cu kinderul Darth Vader care dupa o bicicleta, un caine, o masina de spalat, o papusa si un sandwich, toate total necooperante, gaseste un Passat mai docil. Ma rog, cu telecomanda.

Si in incheiere va las sa va mirati, ca stiu ca chef de munca nu e.

A fost un an bun au ba?

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Invierea inceputului de an.

  1. Andrei Catalin says:

    Foarte tare reclama cu Passat :)))

  2. ana says:

    Eu zic ca a fost un an bun pentru ca ne-a adus pana aici… deci in 2012 (S)Forta sa fie cu noi )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *