How it begins: La inceput de an…

… cu totii avem nevoie de un branci. Altfel nu ne apucam de treaba. Este si cazul acestei studente din Liverpool, care vine cu branciul. I-a luat mult sa se hotarasca, dar totusi pasiunea si visul ei de a deveni cantaret a castigat.

Si ce prezenta faina, cu o voce tare distincta, teribil de emotionata insa. Rebecca Ferguson a ales perfect piesa A Change Is Gonna Come, o piesa veche din 1963, ce apartine lui Sam Cook.

This entry was posted in #sweetlullaby, How it begins and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to How it begins: La inceput de an…

  1. Andrei Catalin says:

    Postul e scris pe 6 ianuarie, dar eu de abia acum l-am putut citi :-S e posibil sa fiu eu de vina, pentru ca stau cu orele pe site sa citesc posturile din trecut?

  2. ab says:

    Andrei Catalin , nu stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare. Eu l-am postat tarziu, pe la 11.30. Dar de ce se vede si nu se vede, e prea tehnic pentru mine. By the way, apreciez foarte tare complimentul primit prin incapatanarea ta de a citi 2 ani de blog si imi cer scuze de pe acum daca la unele comenturi nu apuc sa raspund.

  3. Andrei Catalin says:

    Nu trebuie sa iti ceri scuze ca nu raspunzi la comment-urile lasate de mine. Eu imi cer scuze ca le las asa “tarziu”. Am vrut sa las mai multe, dar m-am abtinut, cu greu. Acum ca am terminat de citit tot blog-ul (yay!) sunt trist. E ca o carte buna prea subtire :) ma gandeam sa las un comentariu legat de impresia lasata citind cuvintele tale scrise dimineata pe stomacul gol, dar m-am lovit de un zid… nu iti sunt prieten. Ar fi aiurea sa las un comentariu mult prea lung si poate plictisitor si ineinteresant, venit de la “un intrus”. Dar mi-a placut, ba pardon, imi place :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *