Cu gandul in vacanta.

N-am plecat nicaieri. Fizic. Dar cu gandul ma cam dau prin alte locuri. Ieri am aruncat o privire si mi-am notat cateva aspecte despre Bansko. Am invatat sa ma dau cu placa acum 2 ani si inca nu pot spune ca stapanesc lucrurile asa cum mi-as dori. In mod firesc o saptamana de specializare intr-o statiune care are tot ce-i trebuie in ceea ce priveste conditiile, nu poate fi un lucru rau.

Apoi Barcelona. Povestirile lui Mircea Mester n-au facut decat sa-mi realimenteze dorinta exprimata public inca de acum 1 an, sa-mi fac programul in asa fel, macar in acest an, sa ajung sa vizitez capitala Cataluniei. Nu-s fanul unei vizite de tip city-break. Sunt mai degraba genul care cauta mai mult decat sa bifeze aterizarea, cazarea, un muzeu, 3 poze in piata centrala si decolarea intr-un oras care ma atrage. Deci macar tot 5 zile consecutive tot ar trebui sa petrec acolo.

Apoi motorul. Da, trebuie sa-mi iau motocicleta. Nu, nu m-am exprimat gresit: chiar trebuie. Este ceva ce-mi doresc prea mult si mi-a placut prea mult la primele contacte astfel incat sa las sa nu se intample. Iar odata luata motocicleta, in mod clar in week-end-urile de vara nu ma vor prinde prin Bucuresti. Sunt atatea locuri spectaculoase si linistitoare, in acelasi timp, in tara noastra incat e greu de crezut ca n-am sa am ce povesti dupa sfarsiturile de saptamana.

In rest, munca, sport si altele. Nu trebuie sa le uitam nici pe astea.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cu gandul in vacanta.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Nu-mi place viteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *