Nu-mi place viteza.

E duminica si nu va retin cu cine stie ce ganduri. V-am obisnuit deja ca duminica e concentrata pe relaxare, dar vei spune: “bun atunci, dar ce-i cu titlul?”.

Ieri am povestit cum imi arde buza de-o plecare, doua. Una dintre referiri era la motociclete. Discutam saptamana trecuta cu un coleg, care detine o super-sportiva si incercam sa-i explic de ce nu vreau asa ceva. Pentru ca mie imi place mai tare plimbarea pe un traseu frumos decat alergatul pe autostrada. Imi place mai tare un drum extrem de virajat decat un drum extrem de bine asfaltat, dar drept. Iar din acest punct de vedere ne-am pus de acord. Mersul pe motocicleta e mai fun pe Bucuresti-Brasov in zona cheia decat pe autostrada cu 290km/h. Mi-a spus ca le-a incercat pe amandoua si ca asa e.

Acum ca am explicat ce-i cu titlul, mai adaug la povestea vacantelor dorite de ieri si biciclitul. Oricand o sa prefer un drum precum cel de mai jos, decat unul prin parc. Oricand tehnicul castiga in locul vitezei. Oricand. E drept totusi ca dupa ce am vazut cele 5 minute de mai jos, cred ca mi-ar bate un pic inima si mi-ar tremura genunchii cand as merge pe acolo. Poate chiar m-as gandi serios daca pot. Dar nu aici e fun-ul?

Sa ai o duminica cu liniste sau nu. Dupa plac.

PS: Filmul e gasit pe vplay.ro, iar traseul se pare ca este in Austria, la Ötschergräben.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *