Femeile si manualul de utilizare.

Daca reusiti sa treceti peste prejudecata ca eu as putea fi misogin, s-ar putea sa puteti privi cu oaresce detasare cele de mai jos, care nu sunt prezentate aici decat cu caracter pamfletar desigur.

Ieri intr-o discutie cu colegii despre un proiect, am ajuns sa enunt urmatoarele: “Daca as fi stiut cum functioneaza femeile, m-as fi facut mecanic“. Si am scris-o pe Facebook. Ce s-a intamplat dupa aia in comentarii a fost o poveste cumva trista pentru ca s-a incheiat asa cum se incheie mai toate:”barbatii e porci“.

Dar plecand de la ideea initiala cu schema de functionare a femeii, s-a punctat ca nici mecanicii nu stiu cum functioneaza si mergand pe firul logic al mecanicii din Romania, probabil de aici a aparut reparatia cu sarma si ciocan. Apoi a aparut in discutie resoftarea. Personal, nu cred in ea. Din simplul motiv ca daca femeia ar fi programabila functie de necesitati, cred ca cineva ar fi facut asta deja. Mie imi pare ca la nivel de functionalitate totul e predefinit. Apoi s-a mai punctat si ca femeile ar avea un “hard incapator“. Aici am sa ma abtin sa merg pe un fir logic. Imi e frica de unde as putea sa ajung. :))

Ajungand la singurul punct comun al comentariilor pot concluziona ca femeile sunt masini. Iar daca sunt masini, se explica comportamentul pustanilor de bani gata care viseaza si isi iau doar ce apare pe la televizor, cu gandul mereu la un tuning. Mai mult de atat, mecanica imi pare o meserie cu potential in viitor si se va liberaliza de indata ce vor aparea manualele de utilizare si desenele de executie. Se intareste si principiul valabil in orice tip de achizitie: cu cat dai mai mult, cu atat face mai mult.

Ca de obicei, pietrele se arunca mai jos, iar detaliile funerariilor vor fi anuntate ulterior. ;)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Femeile si manualul de utilizare.

  1. lia says:

    ma bucur ca v-ati dumirit si voi cat de cat, chiar si comparand femeia cu o masina. ceea ce nu mi se pare deloc rau avand in vedere cat isi pretuiesc barbatii masinile.
    femeile si-au dat seama de foarte mult timp ca barbatii sunt niste copii si de aceea ii manipuleaza asa usor. deh, instinctul matern…

  2. ab says:

    Absolut pe masura raspunsul tau, Lia . Mi-a placut. Aia cu instinctul matern a fost cireasa de pe tort. Si bine ai venit pe acest blog, acum si cu comentariu. :)

  3. Teodora says:

    hmmm… nu subscriu nici la tine de data asta Andrei, nici la Lia… Totul mi se pare mult mai complex decat atat… si cu siguranta nu prea exista doua “modele” identice… mi-ar placea sa dezvoltam totusi macar parti din subiect la un pahar de vorba… Consider totusi, ca…lucrurile ar fi mult mai simple..cu putina bunavointa…si ceva mai multa atentie… (asa cum faci cand esti la volan… :D …)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *