Rocky 15 – Descoperirea.

Anul 2017 sa zicem. Un promotor/agent de box, fost boxer si el, isi regaseste fiul si impreuna reusesc sa descopere un talent nebanuit chiar la un depozit de fieer vechi.

Talentul este neslefuit, nespalat, neindemanatic. Este pregatit sa faca orice sacrificiu pentru a ajunge in varf, acolo unde isi doresc si cei doi din echipa sa sa fie. Banuiesc ca nu exista printre voi cineva care sa nu fi vazut cel putin o parte din seria Rocky, bazata pe povestea emotionanta a vietii lui Rocky Marciano, un boxer venit din ghetou, care animat de dorinta teribila de a reusi si de realiza ceva in viata reuseste sa devina unul dintre cei mai iubiti campioni.

Daca povestea lui Rocky ar fi fost transpusa intr-un viitor nu foarte indepartat, in care in ring urca doar roboti pentru ca niciun om sa nu mai fie ranit si pentru a se poate merge pana la “moarte” cu lupta, povestea s-ar putea numi lejer Real Steel. Un film care are multe elemente haioase, destule, poate prea multe emotionante, dramatice, dar pus in pelicula cu niste actori sarmanti de felul lor: Hugh Jackman cunoscut mai degraba ca Wolverine, Evangeline Lilly pe care am vazut-o in Lost si un pusti, Dakota Goyo, care nu e chiar la debut, dar care mi-a adus aminte de pustiul din Pay It Forward, AI sau The Sixth Sense.

Una peste alta un film simpatic, relaxant, energic pe alocuri, un film recomandabil pentru un weekend in care ai vrea un pic de actiune, dar fara prea multe victime. Un film in care binele invinge si in care se insista pe ideea ca facand ce trebuie si ce-i bine iti aduce si satisfactii, dar nu fara sa te puna la incercari din cele mai grele. Deci, il recomand.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rocky 15 – Descoperirea.

  1. Ioana says:

    Si trebuie sa dai un pic de credit si efectelor speciale, care in cazul miscarilor robotului, mai ales in scena de antrenament de dis de dimineata, sunt bune.

  2. ab says:

    Ioana, true. Dar putem sa luam credit si pentru momentul descoperirii robotul in junkyard si a modului in care el este pus de un copil pe carucior. :)) Asta dupa ce initial discutau sa-l traga cu troliul camionului :D

  3. Andrei Catalin says:

    Mno, am vazut filmul si acum pot sa comentez si eu :D foarte TAREEEE :P i know, i know, i’m a child! o recomandare FOARTE BUNA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *