Doua ganduri la pachet.

Pentru ca ieri am lipsit, motivat si neasteptat, azi vi le spun pe amandoua. Nu-s vreo pilda de viata sau vreun adevar nemaistiut. Dar zic totusi sa va spun ce cred.

Asta ar fi ala de ieri.
Gandul, adica. Dimineata m-am trezit cu un regret teribil ca nu ajung si eu la Social Media Summit. Apoi am citit pe seara un review scris de Dollores Benezic, o ziarista cu state mai vechi prin ale scrisului. Desi va recomand sa cititi tot articolul, va spun cu ghilimele ce mi-a potolit mie nelinistea.

…în timp ce nu știe sau doar se preface, că transportul în comun e subvenționat masiv de stat oriunde în lumea asta, și că acei doi lei pe care-i plătește el pe călătoria cu metroul nu ar ajunge nici pentru o găleată de curent alternativ.

Era vorba despre unul dintre speakeri care, dorind sa socheze sau sa fie haios, a plasat o remarca de genul “de ce platim cartela la metrou daca avem reclame acolo“. Mai apoi, autoarea isi exprima parerea ca prezentarile n-au fost chiar la nivelul asteptarilor sale. Dat fiind observatia de bun simt despre treaba cu metroul si stiindu-ma un pretentios cand vine vorba despre informatia primita vs. timpul consumat pentru a o obtine, inclin sa cred ca n-ar fi trebuit sa fiu acolo, decat pentru a ma vedea cu niste dragi cunoscuti mie. Dar asta pot face si la o bere.

Gandul de azi insa e mai pozitiv.
Pentru ca Muntele, Ciprian Muntele, mi-a dat aseara un mesaj scurt cu “hai, facem echipa?“. Omul, biciclist de felu-i, si ma refer aici direct la starea civila dintre el si biclaus, se referea la o bicicleala pe neve: VeloCompass 2012, despre care zice ProSport aici, dar si site-ul oficial.  Documentarea am facut-o dupa, ca am fost mult mai preocupat si entuziasmat sa zic DA, de parca asteptam, ca fata mare, intrebarea de maritis.

Acestea fiind spuse, relatate si povestite, va doresc o zi pe indelete!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Doua ganduri la pachet.

  1. Andrei Catalin says:

    foarte tare postul de pe blogul doamnei (domnisoarei??? imi cer scuze nu stiu nimic despre dumneaei) nu am inteles chiar tot, nu e un subiect care ma pasioneaza. dar felul in care a descris pe scurt aventura de la summit a fost extraordinar. o sa il mai citesc de cateva ori ca sa inteleg mai bine ce a fost pe acolo, dupa ce ma documentez mai bine legat de termenul social media… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *