Blind date: ‘Hey, do I know you?”

Prin definitia ei, intalnirea pe NV este o surpriza. Surpriza mare ar fi sa-ti placa persoana. Iar una din ipostazele hilare si ciudate ar fi sa te cunosti cu persoana in cauza, dar sa va dati seama de asta doar la intalnire.

Acestea fiind premisele, imi scrie Cristian Manafu saptamana trecuta si-mi zice “Una din doamnele si domnisoarele active in blogosfera mi-a inmanat o invitatie anonima pentru tine“. Gandul mi-a fugit departe in camp, pentru ca doamnele si domnisoarele din blogosfera pe care eu le cunosc sunt numarabile pe degetele de la o mana. Punct ochit, punct lovit: suspansul era instaurat. Mi-am spus ca ar trebui sa iau ceva, asa ca un gest de recunostinta pentru invitatie. Trei randuri mai jos, Cristian mi-a confirmat: “…sunt rugati sa aduca un mic cadou simbolic, un martisor sau orice altceva“.

Dupa un schimb de mailuri in care imi ceream scuze ca voi pune niste conditii mi s-a confirmat ca dsoara in cauza va fi punctuala, la fel trebuia si eu, din cauze de clienti, proiecte si obligatii de implementat. N-a fost. Punctuala. Nici eu, fata de furnizorii care ma asteptau. Pentru ca am asteptat-o. Ideea de a ii oferi niste primavara “to go” ar fi palit serios daca nu eram prezent la inmanarea cadoului. A parut sa-i placa si a zambit frumos. Pentru un blind date cu o cunoscuta e destul de bine. :)

De la petrecere, pe numele-i Lady Bloggers Party, am retinut asa: Cristi stie sa fie o gazda buna, The Floor e un club simpaticut, in centrul vechi, unde am calcat pentru prima oara vineri, iar Vodafone a avut o prezenta discreta, potrivita pentru un astfel de eveniment. V-as fi spus mai multe, dar eu am stat pe telefon cu treburi si am schimbat doar o vorba doua cu Anca Duma si Andrei Cismaru, i-am salutat punctual pe Oana Bratila si Dan Pandrea, l-am cunoscut pe Cristian Sutu, iar dupa ce a aparut Andreea si i-am urat sincer si argumentat o primavara luminoasa, am fugit constiincios la treburile mele.

PS: Despre cum a fost la petrecere va puteti prinde din pozele astea si astea. Si eu am facut la fel, tinand cont ca am plecat inainte sa vina toata lumea.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Blind date: ‘Hey, do I know you?”

  1. Andrei Catalin says:

    pai si tu? care esti?

  2. ab says:

    @Andrei Catalin Eu sunt discret. Asa de discret incat cred ca am plecat inainte sa ajunga si fotograful :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *