Am pasagerit-o pe doua roti.

Adicatelea mi-am luat inima in dinti si m-am suit pe motor, la capatul gresit al seii. Am mers cu un prieten care are permisul luat odata cu mine. Motoru-i cam mare pentru inceput, dar s-a obisnuit cu el: Suzuki V-Strom DL 650.

Pregatirea nepregatitului
M-am costumat, mi-am luat tricou, geaca, jeans, manusile nu le-am gasit. Dar le-am cautat. Am pus si casca, l-am pus pe pilot sa promita ca mergem incet, am inspirat adanc si gata. Am calcat hotarat pe scarita si am inclinat serios motocicleta. Nu-s vreun usurel. Mi-a explicat ca tre sa ma tin pe la sub-bratul lui si de umeri. L-am luat in brate strasnic. Dupa 2-3 strazi il strangeam cu genunchii. Mi-a zis sa-i dau drumul. Am incercat. Eram parca inclestat pe saua motocicletei. Am mers vreo 6-7km.

Observatii si mirari
Casca-i a dracului de importanta. Am avut pe cap un flip-up care-mi parea buna. La 50 la ora vajaia curentul prin ea intr-un mare fel. Nu-i ce trebuie. Apoi m-a surprins ca auzeam ce vorbim unul cu altul. Chiar si eu pe el, el vorbind cu fata la drum. Schimbarile de viteza sunt bruste rau, asa ca o morala, ar fi bine sa nu te apuce inchisul vizierei imediat dupa plecarea de la stop. Ah, si la inceput, o sa-l pocnesti cu casca ta peste casca lui pe ala de conduce cam la fiecare franare mai brusca. Si ar mai fi inclinatul. La cat de stresat am stat eu in primii km nici sa fi vrut nu puteam sa ma inclin in directia opusa virarii. Tre sa faci ce face motocicleta, altfel il incurci pe cel ce o conduce.

Am sa inchei prin a iti dori o saptamana frumoasa si a imi dori o motocicleta. Repede. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Am pasagerit-o pe doua roti.

  1. Andrei Catalin says:

    foarte tare :)) deci am ras cu pofta si se uita colegii la mine :))) sper sa nu ma dea afara ca’s galagios. ai rabdare. vine iepurasul de paste, vine ziua ta :)) ocazii sunt sa primesti un motor :)

  2. adina says:

    Pfffff… deci asta cred ca e cea mai funny relatare a ta de anul asta. Cunoscandu-va atat de bine pe amandoi, cred ca a fost un show de zile mari.
    Ar trebui sa-i dai si lui dreptu’ la replica si sa postezi aici parerea lui :))))))

  3. ab says:

    @Andrei Catalin Domne, nu-i frumos sa razi de frica altuia :)) Dar la faza cu ziua mea mi-ai placut. Stii ceva ce nu stiu eu?

    @adina Daca te-a facut sa comentezi e bine. O sa mai scriu haios. Tre’ doar sa-mi mai risc pielea un pic, sa scap si sa si povestesc. Piece of cake!

  4. Andrei Catalin says:

    Momentul a fost haios :))… nu, nu stiu nimic… cred ca a fost un comentariu nepotrivit. imi cer scuze.

  5. ab says:

    @Andrei Catalin Relax. Glumesc si eu. Sau nu te astepti la asta in comentarii, doar la postari am voie? :) Bai, n-ar fi rau, dar nu-s prieten cu Tiriac sau cu Patriciu. :)))

  6. Andrei Catalin says:

    In orice caz, postul de azi mi-a amintit cum scriai la inceput :) iti doresc la cat mai multe in felul asta :) vesele, haioase, pline de energie :)

  7. Cristian Cartzu says:

    Eu te inteleg. Eu am mers 2 ani pe motor si tot timpul pe partea corecta a seii, cum spui tu…. dar cand am mers prima oara, obisnuit fiind cu miscarile tot eram stresat. Deci, ai reactionat corect. Sper sa ne povestesti curand si cum a fost prima plimbare pe motorul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *