Experimentul Friday Special.

Am luat de pe Viral Blog 3 spoturi care s-au dovedit suficient de puternice in aceasta saptamana din punct de vedere al propagarii. Le-am pus mai jos. Despre primul, o sa-mi manifest pe scurt tristetea si durerea. Despre celelalte va las pe voi sa-mi spuneti, ce vreti.

Fostul meu coleg, Florin, se intreba acum cateva zile pe Facebook daca este real. N-am vrut sa-l dezamagesc pentru ca traiam sincer aceeasi intrebare ca el, cu la fel de multa speranta. Nu stiam atunci ce e in spate de fapt, dar stiam cu siguranta ca “inginereste” vorbind nu este realizabil. M-am uitat la clip de 2-3 ori. Am zambit, insa plin de regret. Imi imaginam cum ar fi si care ar putea fi problemele la zbor.

Clipul este un experiment. Al unui artist, Floris Kaayk, care a vrut sa atraga atentia asupra faptului ca nu ne mai urmam visele cele mai nebune si ne ancoram prea tare in realitate si in rutina zilnica. Un mare “Great Job!” de la mine pentru initiativa.

Al doilea clip este de la Method. O firma de detergenti care-si propune sa schimbe lumea detergentilor. Cel putin asa sustin pe pagina de Facebook. Le iese? Ce credeti?

Si spotul numarul 3 este pentru o firma de asigurari olandeza. Va prezentam eu o teorie mai demult despre aceasta industrie.  In mare, acest spot imi sustine teoria. Entuziasmul duce la greseli, dar si la progres, iar pentru greseli preferam sa ne asiguram.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Experimentul Friday Special.

 1. Florin says:

  :)
  …la primul …cu regretele de rigoare pt ca nu e chiar real…sustin 100% parerea ta,GREAT JOB pt initiativa de a reaminti ca merita sa visezi si sa traiesti chiar si o bucatica din el!
  Al 2lea este f INGist:))), as fi in stare sa pariez ca e facut de CAP…sau macar ca a inspirat sau a fost inspirat!
  Al 3lea este excelent, felicitari si lor pt idee/realizare si tie pt selectie!
  Concluzia mea: cred ca esti pregatit sa iti lansezi agentia de creatie!Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *