Primele 25 de ore.

Ale zilei de lucru, sunt cele mai aglomerate la mine. Sunt restant cu multe. Cu telefoane la prieteni, cu intalniri cu unii dintre ei, cu un contract pe care as vrea sa-l reziliez de 2 luni si nu reusesc la sediul furnizorului sa indeplinesc formatatile.

In unele zile raman restant si cu mancarea. O las pentru altii care apuca. Eu nu reusesc in multe cazuri decat 2 mese pe zi dintre care niciuna stand asezat la masa pentru a imbuca cum se cuvine fie el si un iaurt.

Primele 25 de ore sunt cele mai aglomerate. De abia in urmatoarele 3 as reusi sa asez lucrurile in ordine. Si nu pentru ca as fi vreun dezordonat. Dupa multe standarde sunt chiar la locul meu cu ordinea, dar se adauga oboseala celor 17 ore in plus fata de cele 8 de program de lucru si imi e din ce in ce mai greu sa ma descurc in dezordinea altora astfel incat sa mi le pastrez ordonate pe ale mele. Intelege cineva despre ce vorbesc aici?

Sau doar la mine ziua nu mai are de mult timp doar 8 de lucru, 8 de somn si restul de program liber?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Primele 25 de ore.

  1. Andrei Catalin says:

    nu stiu cum faci fata :) esti sigur ca esti om? (JOKE – bad one i know)

    eu daca nu le dorm pe cele opt ore nu sunt bun de nimic. degeaba ma fortez sa stau treaz si sa fac ceva, daca creierul meu nu gandeste…

    ai grija… sanatatea e mai importanta decat crezi. o spun in cunostiinta de cauza.

  2. Maria says:

    Eu cred ca inteleg ce spui acolo. :P Si mie mi se intampla sa trag linie la sfarsitul lunii si sa calculez: daca as fi avut program de 8 ore/zi ar fi trebuit sa muncesc 33 de zile luna respectiva! :)
    Pt Catalin : Sa stii ca si eu ma intreb uneori cum functioneaza organismul lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *