Scor de tenis: 15-4.

Nu pare corect, nu? Nici mie nu mi se pare. Partenerul de joaca a concluzionat: “tu n-ai exercitiu. Dupa ce joci de cateva ori o sa se strice treaba.” Asta se intampla vineri, cand mi-am luat inca o bataie consistenta la de fotbalistul Mircea Mester :).

Nici asta cu fotbalistul n-a sunat prea bine, nu? Este un soi de ciclistul care te bate la sah. Ma rog, scorul nu-i asa important, ca amandoi jucam de placere, amandoi suntem peste greutatea considerata normala la varstele si inaltimile din proprietate, deci, mai important este ca iesim din cand in cand si mai alergam dupa o minge mica, cu niste rachete in mana, ca sa ne murdarim sosetele de rosu zguratic.

Si daca tot vorbim despre motivul iesirii, constat ca suflu greu dupa puncte mai disputate cu peste 10 schimburi de lovituri. Observ si ca-mi ignor necesitatea miscarii organismului in detrimentul miscarii creierului dupa idei pentru a le concretiza in proiecte si in lucru si ulterior in bani. N-ar fi prima oara cand va amintesc despre echilibrul in care cred intre profesional si personal, dar poate-i prima oara cand imi aduc aminte care ar trebui sa-mi aduc si mie aminte din cand in cand.

Macar pentru un tenis, un fotbal si-o bicla, in fiecare saptamana. Ca sa fie bine.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Scor de tenis: 15-4.

  1. Cristian Cartzu says:

    Auzi, dar tu nu erai bun la tenis intr-o vreme? Ce s-a intamplat? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *