#GUESTlullaby: Fiecare poveste…

…este insotita de muzica. La fiecare pas descoperim armonii ce ne conduc pasii pe strazile aglomerate ale orasului. Zambetul la purtator, muzica pe alese si o lunga plimbare. Asa incep pentru mine unele zile si indiferent de locul in care pasii ma poarta nu ma pot dezlipi de ea, cea ce a fost muza pentru generatii si generatii. Da, ea muzica!

Ma amuzam citind zilele trecute un citat al lui Louis Armstrong – Muzicienii nu se pensioneaza. Ei se opresc din cantat atunci cand muzica nu mai face parte din ei. Acum ceva ani l-am descoperit pe Nitin Sawhney – un talentat producator si compozitor britanic de origine indiana, ce a avut colaborari cu artisti mari. Cel mai mult imi place faptul ca imbina jazzul si muzica electronica cu influentele muzicii din Asia sau din intreaga lume. O mare parte din atentia lui Sawhney ramane concentrata pe domeniile de educatie si de construirea comunitatii, abordand teme precum multicuturalismul, politica sau spiritualitatea.

Dar cel mai bine este sa ascultati voi cu urechiusa voastra sa aveti cat de multa liniste iti poate aduce muzica sa. Home.

Poate intr-o zi, daca va place, putem face o vizionare a unui concert de al sau. Keep smiling!

{aici o sa vina un banner pentru aceasta rubrica, cat de curand}
PS: Este prima oara cand la #sweetlullaby propunerea vine de la altcineva. Si mi-as dori sa fac un obicei din asta. Nu de alta, dar nu e sanatos sa ascultati propuneri muzicale doar de la mine. De aici la dictatura e doar un pas. Si catre plafonare la fel. Asadar, acestea fiind spuse, vreau sa-i multumesc Ancai Duma pentru bunavointa, disponibilitate si propunerea de mai sus (text + piesa). :)

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to #GUESTlullaby: Fiecare poveste…

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Primul regret.

  2. Pingback: Gandul de dimineata » #GUESTullaby: Doru Oprisan este…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *