Superputernicii.

Cand eram mic, primul erou de care am auzit a fost Superman. Apoi, fugitiv mai primeam cate un Rahan, un indigen cu multe calitati si un curaj iesit din comun. De abia mai tarziu m-am lovit de Captain America, de X Men, de Batman si altii.

Intotdeauna insa m-a uimit cat de dispusi sa credem orice lucru ar fi facut acesti luptatori pentru dreptate, doar sub acoperirea ca “Da. E firesc. Doar e super erou“. De la zborul lui Superman, care nu avea niciun soi de propulsie, pana la faptul ca se comporta ca o piatra cand era lovit in zbor. Batman, la care si acum ma intreb care era de fapt super puterea? Banii cu care isi lua toate jucariile alea scumpe? Cum poate un erou care are capacitatea de zbor sa cada atunci cand este lovit?

Si mai am astfel de intrebari, dar nu mi le mai aduc aminte din visul de azi noapte. Insa o sa te intreb, dintre toti super eroii pe care ii stii tu, care-ti pare cel mai credibil?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Superputernicii.

  1. Andrei Catalin says:

    sincer, nu imi mai aduc aminte care a fost primul super erou pe care l-am vazut, dar stiu sigur ca nu superman sau batman. cred ca primul super erou pe care l-am vazut a fost Captain Planet. apoi uriasul robot Macron One. au urmat multe, Dragon ball, Grendizer, Soriceii aia martieni, Sailor moon (da sailor moon era in voga in clasa a 2-a!)

    dar am crescut mare, m-am compt la minte (cica). Super eroul meu preferat, e un personaj de poveste, creat de mine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *