GUESTlullaby: Hop si episodul 3.

Saptamana asta am avut inspiratia sa trimit mai multe mailuri de invitatie la scrieri si destainuiri muzicale. Primul care a raspuns, este un domn. Nu, fraza mea nu s-a terminat brusc. Sunt multe de spus despre Marius Matache, dar eu prefer sa va spun doar ce am observat eu in cele cateva intalniri pe care le-am avut cu dansul. Bunul simt ii este caracteristica definitorie, sufletul mare ii vine de minune, iar entuziasmul si dorinta de a impartasi cu altii sunt absolut molipsitoare.
Si din dorinta de a impartasi cu altii, iata un gand muzical chiar de la sursa:

Despre Sting nu prea mai sunt multe de spus. Si daca as face-o, as fi ori banal, ori sarac in cuvinte. Mi-e greu sa aleg doar o singura piesa, dar Shape of my heart este fara indoiala una din cele mai bune piese ale sale. Am ascultat-o in multe variante de orchestratie, in diferite concerte, dar de fiecare data mi se pare la fel de geniala. Viata e un joc de carti si e important sa tragi cartea potrivita la momentul potrivit.
Face parte si din coloana sonora unui film – Leon – cu Jean Reno si Natalie Portman. Daca ar trebui sa aleg un top 10 all times favourite, sigur ar fi acolo.

Alte GUESTlullaby-uri, gasiti aici.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *