Not that dark!

Nu stiu cati dintre voi s-au uitat vreodata la wrestling, dar in cazul in care v-ati uitat si v-ati intrebat mai mult sau mai putin exact asa “wtf?“. Este un spectacol bazat pe acrobatie si mimarea unor lupte. Americanilor le place, dar lor le place si Nascar-ul, asa ca nu poti sa le ceri prea mult.

Care-i legatura?
Si in wrestling si in acest nou episod in Batman (The Dark Knight Rises) lucrurile se intampla cam la fel: pentru show. Intriga slabuta, scenariu scris usor neglijent, efecte care nu m-au dat pe spate deloc, o naveta care se clatina serios la fiecare aterizare, o motocicleta cu mai mult “fire power” decat naveta mai sus amintita, overall cam multa agitatie ilogica.

Distributia
Daca povestea mi s-a parut trasa de par, distributia a fost echilibrata. Nu-s vreun fan al dsoarei Anne Hathaway, dar n-a jucat rau deloc. M-a mirat doar aparitia in film a lui Joseph Gordon-Levitt  pe care tot filmul mi l-am inchipuit ca extraterestrul din 3rd Rock from the Sun. Despre Christian Bale,  Morgan Freeman, Michael Caine.

Concluzia
E de vazut daca-ti place genul, e de evitat daca vrei sa vezi un film bun, cu semnificatie. Personal insa, nota de 8.9 pe IMDB pentru The Dark Knight Rises este un pic cam prea entuziasta.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Not that dark!

  1. Andrei says:

    Adica….ma uit la wrestling si imi place si atunci nu prea poti sa ceri mult de la mine?

  2. ab says:

    @Andrei, te uiti si la Nascar? :))

  3. Andrei Catalin says:

    Ma faci sa ma simt prost :))) “te-am tot batut la cap” sa il vezi, si esti asa de dezamagit de film :)))

    da este multa lupta, pentru ca e batman… un erou de benzi desenate. este normal sa fie multa lupta. ceea ce il face atat de tare ca si film este faptul ca personajele sunt cu mult diferite decat originalul. Iedera otravitoare si bane nu sunt deloc ca in benzi desenate, sa nu mai vorbim de Robin.

    eu sunt de parere ca mertia, este o viziune noua asupra super eroului. normal ca nu il putem compara cu un film de oscar… dar ma rog, gusturile nu se discuta.

    scuze ca te-am stresat sa il vezi.

  4. ab says:

    @Andrei, nu trebuie sa-ti ceri scuze in niciun fel. Nu mi-ai pus pistolul la tampla sa imi iau biletul. Am decis singur si tot singur am ajuns la concluzia ca nu a fost cum m-as fi asteptat. Din benzi desenate vin si Transformers si Iron Man, dar alea doua sunt la alt nivel de realizare.

  5. Andrei Catalin says:

    Andrei :)) cred ca avem viziuni diferite… Transformers e un film de neinteles… eu sunt fan transformers, dar nu iubesc filmul sub nici o forma, este atat de obositor, mai ales performanta actorului principal e enervanta…

    iar Iron man, partea a doua a fost jalnica… in batman a aratat ca eroul ramane om, si vulnerabil cu si fara masca. raufacatorii nu sunt de neinvins, sunt doar malefici… dar probabil avem gusturi diferite… Green lantern iar a fost o mare porcarie… astept noua versiune a lui superman, in care nu mai poarta lenjerie peste costum.

    Captitanul America iar a fost ceva tras de par si neinteresant…

  6. Andrei Catalin says:

    Cred ca sunt multe de vorbit. si nu e cazul aici. cred ca cel mai important, intai de toate, este impactul pe care il are filmul asupra ta. nu stiu daca mie mi s-a intamplat din cauza ca asteptatm de mult filmul, insa din primele minute mie mi s-a zbarlit pielea pe mine. senzatie pe care nu am mai trait-o de la avengers. sau twilight saga (yes you may laugh). sau Lord of the rings. eu nu am simtit la transformes asta. sau la Iron man… dupa parerea mea, cred ca asta conteaza cel mai mult la un film ok, primul impact. iar celelalte detalii il claseaza ca fiind un film bun sau mai putin bun.

  7. Pingback: Gandul de dimineata » Nici negrul nu mai e cea a fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *