Motivul subiectelor de pe blog.

Au fost destule intrebari in acest sens, si anume, cum si de unde imi iau subiectele de pe blog, dar si de ce naibiului ma apuca pe mine scrisul la ore asa matinale. Cum n-am facut-o pana acum, incerc sa explic mai jos.

S-o luam cu inceputul: scrisul dis de dimineata.
Ideea pleaca de la o joaca pe care o practicam acum multi ani la jobul meu simpatic unde in fiecare dimineata trimiteam o urare, mai altfel, de zi buna. Acest lucru s-a pastrat vreo 4 ani acolo, iar pentru ca am creat un obicei, lumea s-a intrebat cine le mai scrie lor dimineata. Cum spam pe servere de companii nu aveam de gand sa fac, am hotarat sa le fac publice si cine vrea sa le citeasca e bine venit. Si asa s-a nascut blogul.

Subiectele
Aici e la fel de simplu: din viata. De langa mine, de la prieteni, de la oameni, de la oras, de la tot ce ma inconjoara. Cateodata le scot si direct din ideile mele. Si tot cateodata este si foarte complicat pentru ca sunt zile in care esti preocupat de ceva cu adevarat stringent prin proximitatea lui ca si moment de infaptuire, asa ca nu iti vine sa te gandesti la altceva. Si atunci se simte. Si tot atunci lumea e dezamagita si intra mai putini pe blog. Si sunt mai putini care duc povestea aia mai departe.

Si ar mai fi de spus si despre politica editoriala. Scriu despre tot ce ma convinge si atat. Cand o sa fiu platit sa scriu despre ceva, o sa marchez acel articol. Nu o sa gasiti insa niciodata aici articole in care continutul e platit. Doar subiectul. Pentru ca asa cred eu ca trebuie sa stea lucrurile.

Asta vine ca o completare a rubricii “Despre blog“.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *