Toyota iti da aripi vreo 5 ani jumate.

Buna venit la compunerea de vineri, momentul acela in care ce mi-a atras atentia intr-o saptamana intreaga trebuie sa prinda contur, frumos, ca la scoala cu inceput, cuprins si incheiere.

Toyota mizeaza pe factorul “sâc!”
Adica au plecat de la un truism cum ca barbatii insurati intra in majoritatea lor intr-o criza a celor 40 de ani si unul dintre obiceiuri este sa-si ia o masina sport. Da, acest fapt in cele mai multe cazuri le ingrijoreaza un pic pe nevestele care s-au obisnuit cu ideea ca acel domn le va fi vesnic alaturi si vesnic fidel. Desigur, fara vreun motiv real de ingrijorare, iar asta spune si Toyota: vrei masina asta? Ia-o! Ca doar nu inseamna ca te vei culca cu prima femeie ce-ti iese in cale.

Red Bull isi face muzeu.
Muzeul sportivilor semnati de Red Bull se poate vizita in forma lui filmata, chiar si mai jos. Unii spun ca e genial, Refresh.ro spune  chiar ca “rupe pe genunchi” initialul spot Honda Accord. Eu nu-s de acord si as argumenta asa: ideea de la Honda a fost originala si a folosit componentele masinii deci totul se lega. Era un mecanism ce functiona perfect luat bucata cu bucata, spre deosebire de spotul Red Bull unde lucrurile nu se pupa intre ele deloc. E doar o enumerare foarte cool de sportivi de exceptie. Atat.

Pentru cei preocupati de imbatranire.
Pentru ei exista un exemplificator despre cum trecem prin viata, ca aspect exterior al nostru. In cazul in care v-ati intrebat ce s-ar intampla daca ai v-ati retine in detaliu fiecare imagine pe care o vedeti dimineata in oglinda, nu sunteti singurii. Exemplificarea vine de la o domnisoara care in 26.09.2006 s-a apucat sa-si faca o poza in fiecare zi. Si a continuat vreo 5 ani jumate. Ce a iesit, vezi mai jos.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Toyota iti da aripi vreo 5 ani jumate.

  1. Costin says:

    Well, esti rautacios in dimineata aceasta :-). Clipul Red Bull nu e doar o enumerare de sportivi de exceptie, asa cum nici clipul Honda Acord nu e un clip cu componentele unei masini.

  2. ab says:

    @Costin :)) Asta e parerea mea. In spotul Honda n-am vazut nimic ce sa nu aiba legatura cu masina aia. Mai mult, headline-ul de la final asta spune: Isn’t nice when things just work?”. Asa cum parerea ta era ca “rupe pe picior”. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *