Vineri e ziua mea.

Ma rog, nu in fiecare vineri. Doar azi. Si de ziua mea am primit un cadou. Ma rog, nu s-au gandit la mine, dar l-au lansat prea aproape de ziua mea ca sa nu fie pentru mine.

Sunt unul dintre milioanele de fani The Bing Bang Theory chiar daca asta imi ia serios din unicitate. Iar realizatorii serialului, desi la cum arata din clip se pare ca doar protagonistii si inca cativa membrii ai echipei s-au gandit sa faca o surpriza publicului de la filmari. Si mie. Ca doar e ziua mea. A iesit un flash mob care intr-o saptamana de youtube a depasit 20 de milioane de view-uri.

Iar daca ar fi sa trecem la lucruri serioase, cred ca Google tocmai lanseaza The Next Big Thing in Social Media/Online Interactive Gaming. Imi pare o combinatie ideala de Foursquare si Tomb Rider. Un joc ce te face mai constient de locurile prin care treci, iar care suprapus, asa cum cred ca este, pe o platforma ca Google Maps/Earth are sansa sa devina cel mai spectaculos si realist joc al genului. Meet Ingress.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vineri e ziua mea.

  1. Nicoleta says:

    La multi,multi ani!Si chiar daca nu s-au gandit la tine,bucura-te de cadou!O zi frumoasa iti doresc si sa primesti cel putin un cadou care sa fie “facut” cu gandul la tine si doar pentru tine!

  2. Cristian Cartzu says:

    Sa-ti traiasca numele mult si bine si la multi ani si pentru tine. Arata foarte bine Ingress.

  3. ab says:

    Nicoleta , deci tu crezi ca nu e pentru mine, hah? Bineeee… strica-mi ziua. :)) Si eu astept acel cadou.

    @Cristian Cartzu , asemenea. Deci nu mi se pare doar mie ca jocul ala pare fain rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *