Suficient de mare sa mori.

Nu e cazul sa va panicati. Nu e chiar asa de grav precum ar putea suna titlul, insa este foarte adevarat. De nenumarate ori am spus asta, si cred ca am mentionat si pe aici: cand vine vorba despre filme e nevoie sa mai moara si personajul pozitiv. Pentru a mai contrabalansa un pic multitudinea de finaluri fericite de care sufera cinematografia populista americana.

Da. Despre un film as vrea sa va povestesc, film pe care l-am vazut in weekend si despre care, recunosc, nu am avut asteptari prea mari. Nici nu aveam de ce. Era un film cu spargeri, cu politisti si cu ceva actiune. Totusi a fost filmul cu intriga cea mai dinamica din cate am vazut eu in ultimul an. A fost si filmul in care desi stiam ce se va intampla (nu-ti trebuie prea multa imaginatie ca sa te prinzi din trailer), totusi nu a existat nicio clipa in care sa ma uit la ceas sau sa imi verific telefonul.

Si ce mi s-a parut laudabil este ca la final, eroul moare. Desigur, nu orice erou poate muri, si desigur, nu orice actor poate sa accepte ca personajul sa-i moara la final. Filmul e Stolen, in caz ca nu v-ati prins, iar Nicolas Cage e suficient de mare sa moara pe ecrane. Si totusi…

Il recomand? Da, iar pe o scara de la 1 la 10, l-as recomanda cu un 7.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Suficient de mare sa mori.

  1. Andrei Catalin says:

    the Words ai vazut? sau cloud atlas?

  2. ab says:

    @Andrei Catalin Nope. Cloud Atlas este urmatorul pe lista.

  3. Andrei Catalin says:

    eu cred ca ma duc saptamana asta la the Words. si sambata la Hobbitul :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *