Ce am facut eu de Craciun.

V-as putea povesti ce am facut de Craciun. Si ar fi cateva chestii de spus si despre Craciun. Craciunul a fost de povestit. Povestea Craciunului meu vine imediat.

Vi se pare ca m-am repetat?
Imi pare rau ca v-am dat senzatia ca am luat-o pe alaturi, insa atat m-am priceput eu sa va introduc cumva in atmosfera… unui film, nu a Craciunului. In perioada asta relaxanta (daca nu ne gandim la mesele servite) am vazut cateva filme, iar primul despre care vreau sa va povestesc o treaba doua este Cloud Atlas.

Ce mi-a placut?
Mi-a placut ideea si diversitatea povestilor. Ideea centrala ca suntem suma deciziilor pe care le luam. Faptul ca fiecare decizie este o oportunitate de a schimba ceva. Romantismul povestii care se joaca un pic cu ideea sufletelor pereche ce se intalnesc indiferent de lumea in care traiesc.
Mi-au placut si chestii mai tehnice precum decoruri, filmare, machiaje (astea din urma m-au facut sa-l recunosc in unele cazuri pe Tom Hanks doar dupa voce). Si ca tot vorbim de actori, excelenta si distributia. Si sa nu uit, mi-a placut mult coloana sonora.

Ce nu mi-a placut?
Tot chestiuni tehnice, cum ar fi tranzitiile dintr-o poveste in alta. Daca nu esti odihnit si atent iti este destul de greu sa urmaresti si sa intelegi tot ce se intampla acolo. Sau nu o fi pentru toata lumea filmul asta, cine stie? Si a fost pentru prima oara cand am simtit nevoia de 3D. Cred ca ar fi ajutat privitorul sa se transpuna si mai tare in povesti.

Recomand sa-l vedeti macar de 2 ori. Astfel nu o sa va scape nimic. Va puteti face o idee cu trailerul de mai jos, dar incercati sa o uitati pana sa pasiti in sala, nu de alta, dar filmul va va surprinde oricum.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ce am facut eu de Craciun.

  1. Andrei Catalin says:

    dar totusi… unde e gandul de dimineata? :)

  2. ab says:

    @Andrei Catalin cum adica unde e? Acum ce ai citit? :)

  3. Andrei Catalin says:

    o recomandare de film :) serios nu e acel gand cu care ne-ai (m-ai – ca sa vorbesc in numele meu) obisnuit dimineata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *