Din zicala in zicala.

Ideea subiectului din aceasta dimineata mi-a venit citind intr-o imagine (o aveti mai jos) pe Facebook urmatoarele: “If you have something stupid to say… Please raise your hand… and put it firmly over your mouth!!

Si acum subiectul, care este mai mult o nedumerire: daca the best things in life are free, de ce ne zbatem ca tampitii numai pentru bani?

Lista de lucruri bune gratis
Peisaje fabuloase. Avem o tara plina de ele si nu costa nimic sa le privesti. Costa insa sa ajungi la ele. Zambetele oamenilor. De cele mai multe ori cele mai frumoase sunt alea sincere, dezinteresate. Pentru restul, platesti. Ar mai fi lucrurile care te fac pe tine sa zambesti. Si alea sunt de cele mai multe ori fara costuri. Fie ca e o gluma, o privire, o situatie, o stangacie, o mana de ajutor data cuiva care are nevoie, un copil sau un animal (la propriu).

Lista de lucruri bune care costa
Aici ma tem ca as enumera foarte multe, in principiu tot ce nu s-a inscris in categoria de mai sus. Dar o sa ma limitez la cateva care-mi plac mie: calatoriile, bicicleta, o masina fun to drive, un disc cu o muzica buna, o carte de citit pe nerasuflate, etc.

Deci, cum e? Sunt cele mai bune gratis sau nu?

397396_435831486486705_488057559_n

Sursa foto.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Din zicala in zicala.

  1. dana says:

    Asa ..deci, e tare inceputul…:). Acum sa devenim putin seriosi. Este exact cum ai spus si tu pentru a vedea putea lucrurile alea free iti trebuie bani sa ajungi acolo. Parerea mea e ca in viata nimic nu e free. Da ..poate sunt eu pesimista. Eu de fiecare data cand am impresia ca traiesc un moment gratis..si simplu mi-o fur dupa, deci platesc. Nu platesti mereu intr-o moneda. Poti sa platesti in timp investit gresit intr-o persoana sau intr-o activitate, in sentimente ( aici costurile sunt cam mari de obicei) ….

    Cert e ..ca intr-un fel platesti. Cred ca cea mai usoara e plata intr-o moneda.

    Parerea mea e ca subiectul nu e pueril..si Tweety e simpatic :).

  2. ab says:

    Ok, Dana . Deci tu zici ca intr-o forma sau alta totul se plateste. Si atunci, ce a vrut sa spuna autorul? Intrebarea ramane valabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *