Si am mai consemnat o premiera. In lumea auto.

Saptamana trecuta prietenul Mircea Mester, project manager la Automarket.ro m-a invitat la Gala Premiilor Autovot 2013. Invitatia am acceptat-o cu placere, asta ca sa nu zic ca, din curiozitate profesionala, l-am fortat sa ma invite. :)

Sa-i dam un pic de intriga.
Despre publicatia online Automarket va las sa cautati singuri pe site. Despre Autovot, asa cum l-am inteles eu, va spun ca este o aplicatie care masoara prin sondaj public online gradul de popularite a unor masini introduse in sistem. Cele prezente au fost toate cele lansate in Romania in 2012, clasificate in 2 categorii: accesibile si premium. Ma rog, a fost si o categorie de vot exclusiv feminin, dar la aia nu m-am regasit in target. Apoi, dupa ce aproape 10.000 de votanti (sper ca am retinut bine, ca sa nu ma fac de toata baza) si-a exercitat preferintele in aplicatie, s-au anuntat topurile rezultate. Intr-o Gala.

Despre Gala Autovot 2013.
Frumos ar fi sa zic numai de bine. Dar e loc de mai bine si am convenit cu dl Mester ca-i voi transmite constructiv observatiile mele. Despre premii, fiind ele unele de popularitate, nu pot spune ca m-am regasit in rezultate prea tare. Cel putin nu la nivel de castigatori, unde Mazda 6 a luat locul 1 in preferinte la auto accesibile si BMW seria 3 la premium. Doamnele si domnisoarele si-au ales drept preferata noua clasa A de la Mercedes Benz, care sincer sa fiu si pe mine ma atrage mai tare decat cele doua castigatoare mai sus amintite. As aminti totusi unor vedete precum Alina Sorescu ca atunci cand esti invitat la un eveniment in calitate de Guest Star ar fi dragut sa te informezi un pic inainte si macar sa retii niste lucruri de baza. Cum ar fi numele gazdei care-i Mircea si nu Marius. :) Nu de alta, dar pentru sala aia care in premiera cred ca a reunit oameni din industrie, dar si reprezentanti ai presei de specialitate in general, ea s-a facut de ras, nu gazda pentru ca nu ar fi suficient de cunoscuta. Una peste alta, fiind doar a 7-a editie, ii doresc, pentru ca n-am zis intamplator “doar”, sa ne vedem cu bine si la editia a 20-a.

Pentru rezultatele detaliate, mergeti direct la sursa, iar in incheiere mi-am permis sa adaug si eu niste poze cu castigatoarele. Tot de acolo-s si pozele.

bmw 132913l mercedes a

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *