Mi-am setat niste obiective.

Pentru inceput vorbim de alea personale si totodata alea sportive pentru 2013. Le-as lua in ordine in care ar trebui sa se intample, ca sa nu ma incurc prea tare in ele.

Sanatate.
Asta e genul de obiectiv pe care ti-l setezi in fiecare dimineata incercand sa nu o comiti asa de rau incat sa doara. Si totusi se intampla. Pentru a ajuta un pic mi-am impus sa ating un prag de greutate care sa ma ajute sa nu-mi fortez organismul mai tare decat e nevoie: 85kg. Nu ar fi foarte mult de dat jos, dar e de dat jos de vreo cativa ani, deci nu mai tine. Apoi, exercitii regulate pentru intarirea musculaturii. Nu de alta, dar este singurul mod in care pot sa-mi ajut articulatiile, in special genunchiul, sa nu cedeze.

Fotbal.
2 competitii de amatori se anunta in program, prima incepand la finalul acestei luni. Mi-ar placea foarte tare sa depasesc performanta din toamna, alaturi de colegi, dar imi dau seama ca n-ar fi rea nici egalarea ei. Cand ajungi sus, nu e rau nici sa ramai acolo. :)

Ciclism.
Aici treburile sunt mai complexe. Vreau mai mult ca anul trecut la ceea ce inseamna plimbare de voie. Mi-ar placea sa trec de 2000 de km parcursi in acest sezon de vara. Nu este asa de complicat. Daca reusesti sa faci 100 de km pe saptamana, practic in 5 luni esti acolo. Apoi, vreau sa-mi imbunatatesc timpul la Prima Evadare. Anul trecut a fost prima competitie la care am participat si lipsa de experienta s-a vazut in rezultat. Acum, ca am mai invatat una alta, e loc de crestere. Apoi, ar fi Trans 2013. Am fost si anul trecut, in premiera, si iarasi a fost o experienta de acumulare de date si invataminte. Anul asta vreau sa fac urcarea pana la capat. Iar, pentru final de sezon vreau sa merg din nou la Triatlonul No Stress de la Olimp. Mi-ar placea sa particip in aceeasi echipa si obiectivul personal ar fi 45 de minute, in loc de 54 :). Si daca pe langa astea as reusi sa mai intru intr-o competitie, vedem noi care, ar fi grozav.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mi-am setat niste obiective.

  1. Andrei Catalin says:

    hahaha… ma bucur ca nu ai renuntat la fotbal. daca imi aduc bine aminte, ai avut un post, in care iti exprimai dezamagirea fata de tine, si te considerai vinovat pentru ca echipa ta a pierdut nu stiu ce meci. si erai tare hotarat sa nu mai joci niciodata :)

    bravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *