How It Begins: Weekend-ul suedez…

… incepe asa cum a inceput pentru mine curiozitatea si uimirea despre talentul ce zace in acest popor: brusc. Cand am ascultat-o prima oara pe Linda Eriksson am facut-o pentru ca mi-am zis “she looks cool“, iar cand am auzit cum canta uite asa spranceana stanga s-a ridicat a apreciere si surpriza. Ce-i mai trist este ca ar fi o mare nedreptate sa fac doar un singur weekend dedicat lor.

Dar sa incepem cu inceputul. Primul in lista, pentru ca respecta elementul surpriza despre care vorbeam, este Jon Sindenius. Jur ca mor de oftica pentru ca nu pricep ce spun astia in clip; fain si juriul, o sa vedeti singuri. Piesa, e buna si ea si din ce am mai citit, e compozitie proprie. Titlul? Probabil, Here We Go Again. La Swedish Idol 2009.

This entry was posted in #sweetlullaby, How it begins and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to How It Begins: Weekend-ul suedez…

  1. AidaB says:

    vad ca stii mai multe decît mine despre muzica suedeza, normal!!!! ai ascultat piesa cu care se prezinta anul asta la Eurovision? mie nu-mi place deloc. Titlul piesei tale de azi se traduce “Cîntecul propriu” sau “propriul sau cîntec”, poate o fi scris asa pentru ca omul si-a interpretat propria zompozitie. eu am ascultat ultima piesa a fetelor de la First Aid Kid si mi-a placut. a, si Swedish House Mafia suna bine. enjoy :)

  2. ab says:

    @AidaB, aaah, what? Stai, domne, ca nu se poate numi “cantec propriu”. Tu te referi la titlul clipului din Youtube, nu? Adica acel “Egen lat”, nu? First Aid Kit nu stiu. O sa ascult acum, ca m-ai facut curios.

  3. AidaB says:

    da, am tradus “egen lat”

  4. AidaB says:

    @ab
    si mai sînt unii… caut imediat numele trupei. HOFFMAESTRO. astia imi plac mult, nu Mafia, am confundat. alta trupa hiphop: Timbuktu.

  5. Pingback: Gandul de dimineata » How It Begins: Eu am spus-o…

  6. AidaB says:

    “skit bra”. skit=shit. bra=bine. laolalta s-ar traduce prin supermisto. mai ca ma faci sa-mi para rau ca nu ma uit la televizor :)))

  7. ab says:

    @AidaB, sa nu-ti para rau! Tot ce merita pun eu pe blog. :)) Fara sa ma uit la televizor, desigur. :))

  8. AidaB says:

    @ab
    buun! merg pe mîna ta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *