How It Begins: Surpriza si surprinderea…

… par sa fie elementul comun cand vorbim de talent muzical suedez. Daca Jon, concurentul prezentat aseara de la Swedish Idol, surprindea in prestatia lui gradual si crescendo, ei bine in seara asta lucrurile vor petrece mai brusc.

Weekendul suedez continua cu Olle Hedberg, care pesemne ca nu a reusit sa se hotarasca la o singura piesa. Si bine a facut. A venit cu mash-up interpretat la voce si chitara, intre No Diggity-ul Blackstreet si Lady-ul lui Modjo. A iesit bine de top pentru domnul ce pare destul de pitoresc ca personalitate. Atat cat am inteles eu din pozele in suedeza, desigur. :)

This entry was posted in #sweetlullaby, How it begins and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to How It Begins: Surpriza si surprinderea…

  1. AidaB says:

    de ce nu? :) tre’sa mai stii o chestie: suedezii arunca cu vorbe de lauda din prima. ei sint genul: e demential, dar… urmeaza critica spusa ca o scuza, sa nu se supere celalalt. a, si inca una; suedezii sint înnebuniti dupa concursurile muzicale, ca sa-si desemneze candidatul la Eurovision organizeaza un maraton muzical (la propriu, candidatii se intrec in marile orase) cu eliminari succesive si alte reguli pe care n-am cautat inca sa le inteleg, maraton care se numeste Melodifestivalen.

  2. ab says:

    @AidaB, apoi maratoanele de selectie mi se par o idee buna, nu de alta, dar in ceea ce priveste eurovizionul reactia publicului este ce conteaza mult. Mai mult de atat, e complet justificat. Eu am gasit pe youtube intr-un timp relativ scurt de documentare cel putin 20 de auditii care merita puse aici. Am inceput cu astea trei, dar o sa mai fie sigur cel putin 1 weekend suedez. :) Multam de feedback-ul din zilele astea cu limba de neinteles. :)

  3. AidaB says:

    de acord! box populi, box dei! astept al doilea sezon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *