Dupa o finala…

… Champions League la care m-am uitat fix ca la un muzeu vizitat pentru prima oara, interesat, dar fara o pasiune anume, era firesc ca, duminica dimineata fiind, sa se intample ceva. S-a intamplat sa-mi sune ceasul la ora 5:50. Imi venea logic, sa-l arunc, dar ce vina are el. Asa ca l-am pedepsit pe cel ce l-a pus sa sune la astfel de ore si l-am asezat la birou sa scrie aste randuri. In cazul in care dupa ce ma culc la loc imi vor veni si alte idei mai bune voi reveni cu un later edit, dar pana atunci, te las cu privelistea de la ora 6, asa cum se vede de la fereastra mea. :)O duminica cu trezire tarzie sa ai!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Dupa o finala…

 1. iulia says:

  Daca as fi putut as fi postat o imagine cu ce vedeam eu in fata geamului la 5 jumate (anume trandafirul meu plin de flori de care sunt tare mandra), ora la care mergeam la culcare. :))

 2. muntele says:

  eu văd aşa, în fiecare dimineaţă.

  http://muntele.files.wordpress.com/2009/06/copy-of-img_2926.jpg?w=800&h=533

  o să fac o colecţie cu de-astea, pe care apoi am să ţi-o dedic. poate te conving să te muţi de-acolo. :)

  • Acum poate intelege tot cititorul meu de ce am link catre blogul Muntelui. Da? Bai, nu cred ca ma mut, dar tu nu te opri din colectia aia. Ca e pacat. Am sa fiu primul care liciteaza pentru ea, cand te hotarasti sa faci bani din pasiune.

 3. alina says:

  mie imi placea privelistea de acolo pentru ca nu aveam blocuri in fata si vedeam soarele exact asa cum il vede Muntele :) ce frumos mai era….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *