Una de la ei, una de la noi.

Nu stiu despre voi, dar mie mi se pare ca noi stam slab la capitolul idei de flash mob. As zice si realizare, dar aici de obicei sunt prea multi factori de luat in calcul si, nah, se mai poate strica treaba. Dar idei? Idei putem sa avem, nu?

Nu e cazul sa va dati o palma peste frunte acum si sa vaitati soarta noastra ca natiune pentru ca nu ne ies flash mob-urile asa cum le ies lor. Nu de alta, dar avem alte probleme mai grave. Totusi, chiar si cu aceste probleme grave la implinirea a 3 ani de existenta a Bucharest Airports (nu-mi e clar daca e vorba de site sau mai stiu eu ce altceva) a iesit un flash mob muzical chiar la Otopeni. Cu scaparile lui cu tot mie mi-a placut.

Meanwhile, acolo unde bugetul te da afara din birou, Carlsberg mai pune de o nazbatie. Inventeaza un nou test de prietenie. Cu aceasta ocazie, daca ar fi reale imaginile, cativa oameni afla ca prietenii lor au lucruri mai importante de facut decat sa-i ajute. Altii, au cu cine sa bea o bere si la 4 dimineata, daca e nevoie. Simt cam prea multa regie in spatele clipului, dar rezultatul merita urmarit.

In rest, sa se adune bucuriile si sa va faca un flash mob dragut mai spre finalul zilei.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *