Aprecieri si transformari.

Doua clipuri. Diferite si surprinzatoare. Din ambele avem de invatat. Ambele vorbesc despre oameni. Unul despre noi insine si unul despre curiozitatea oamenilor in general. Ambele au o componenta geniala.

Noi prin ochii altora.
Ieri la Guerrilla Liviu Mihaiu a avut ca tema de emisiune “ce inseamnam noi pentru altii?”. O intrebare pe care unii dintre noi ne-am pus-o. Raspunsurile in mare lor majoritate nu cred ca ne-au multumit. Pentru ca noi avem nevoie de validare, raportare, confirmare. Avem nevoie de recunoastere. Paradoxal insa, cel mai mare critic al nostru suntem noi insine. Pe acest insight se bazeaza o expunere geniala a ideii “esti mai frumoasa decat crezi”. Bravo, Dove, pentru Real Beauty Sketches.

Din curiozitate nestavilita vine progresul.
Inca o idee geniala: lasi oamenii sa propuna experimente in corporatia ta specializata in cercetare. Corporatia in cauza: NASA. Locul de desfasurare al experimetelor: Statia Spatiala Internationala. Experimentul de azi: Ce se intampla cu apa dintr-o carpa uda pe care o storci atunci cand te afli in spatiu, deci in imponderabilitate.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *