Cu gandul la victorie.

Asa pasesti de fiecare data pe un teren de sport. Indiferent daca esti favorit sau nu. Visezi la victorie si speri sa o obtii. Incerci sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a iti atinge scopul. Iar cand finalul te declara invins este greu sa pasesti afara din teren fara sa ai capul plecat, trist ca un vis, fie el si unul marunt, punctual si neesential pentru un sportiv amator, ti-a fost spulberat.

De obicei cauti.
Cauti scuze. Iti reprosezi momentele in care ai gresit, momentele in care poate ai fi putut sa faci mai mult. Iti vine sa reprosezi colegilor de echipa greselile lor. Va schimba rezultatul? Nu. Va face doar infrangerea mai dureroasa, te va descatusa pe moment crescandu-ti adrenalina, dar cam atat. Fiecare stie ce a gresit, fiecare isi reproseaza singur ca putea mai mult. Fiecare cauta o explicatie.

Echipa bloggerilor.
In acest weekend s-a incheiat Campionatul de Fotbal pentru Companii organizat de MPG Corporate Sports, o competitie care in ultimele 2 luni a tinut in priza si Echipa Bloggerilor, o selectionata a online-rilor pasionati de miscare si desigur de fotbal. Pasiunea ne-a adunat si ne-a tinut impreuna, in masura in care programul ne-a permis fiecaruia, pentru 10 meciuri dificile intr-o Grupa Media alaturi de Intact, Loteria Romana, Mediafax, Dolce Sport si TVR. Despre competie si unul din meciuri v-am mai povestit si aici.
In acest weekend am jucat o semifinala (cronica meciului aici) si o finala. Sambata am pierdut asa ca finala de ieri a fost doar pentru locurile 3-4. Am pierdut din nou dupa un meci strans, echilibrat. Povestea lui aici.

Despre ce simti dupa un astfel de final a povestit, cum numai el stie, Mircea Mester. Despre sentimentul cu care ramai, am sa-mi permit sa redau o bucata din mesajul lui Marius Matache pentru echipa, pentru ca-l descrie mai inspirat decat pot sa o fac eu acum: “… vreau sa va multumesc tuturor pentru ca timp de 3 luni ati venit, atunci cand s-a putut, sa jucati fotbal pentru o poveste frumoasa, numita Echipa Bloggerilor. Indiferent ca ati jucat 2 minute sau meci de meci, noi toti am fost ECHIPA. Eu unul ma simt exceptional dupa aceasta perioada, sper sa reusim sa ne vedem in continuare saptamanal, sa jucam si sa ne simtim bine…

Eu unul sunt mandru ca am fost parte din acest grup. Multumesc.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *