S-a reinventat roata.

Pentru ca in urmatoarele 2 weekend-uri voi participa in calitate de ciclist la doua competitii, m-am gandit ca e un moment bun sa va aduc la cunostinta faptul ca s-a reinventat roata.

Ieri am aflat ca Echipa Bloggerilor ciclisti participa la Skoda Velo Challenge de sambata asta si m-am bucurat tare sa aflu ca-s pe lista echipierilor. Si anul trecut am incercat sa-mi conving colegii sa biciclim sub culorile companiei intr-o stafeta care-mi pare tare faina prin padurea Baneasa, dar nu a fost sa fie. Se pare insa ca a 3-a data-i cu noroc, competitia fiind in al treilea an de existenta.

Revenind la partea aia frumoasa cu roata, un domn din Nottingham a creat o roata de bicicleta care are inclus un sistem de suspensie pentru o calatorie mai confortabila. Lucrul asta s-a obtinut prin renuntarea la spite si inlocuirea lor cu niste arcuri in genul celor tip foaie. Toata povestea o gasiti aici.

Eu unul vad o serie de lucruri bune si conexe la aceasta inventie. Adio sisteme de furci scumpe, adio spite care prin slabire sau de la socuri iti descentreaza roata si practic nu trebuie sa-ti schimbi bicicleta pe care o ai, ci doar jantele. Mai jos am pus un clip de prezentare menit sa explice mai clar cum functioneaza inventia numita Loopwheels.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to S-a reinventat roata.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Sa incepem cu o nunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *