Vinerea este…

… conform traditiei acestui blog, una speciala. Astfel ca Friday Specialul de azi va trata subiecte mai light, imediat dupa ce va anunt ca avem o prima oferta pentru Tweet-ul meu cu nr 1000. Ofertantul doreste sa ramana anonim, si a oferit 30 Euro pentru a decide continutul Tweet-ului in cauza. Ii multumesc foarte mult, dar cred ca Ioana merita mai mult si am decis sa ridic stacheta chiar eu si sa supralicitez la 50 de Euro. Mai multe detalii despre aceasta actiune, in posturile din categoria #pentruioana.

Revenind la subiectele de vineri, din punctul meu de vedere e musai sa vad The Losers. Nu ma astept la vreun super film, insa pare genul de comedioara haioasa pentru un weekend. Are si ceva actiune, glume presarate peste tot in dialoguri, deci zic ca ar merita vazut. Am sa revin cu un review. Iar daca vremea imi permite (se anunta o mica furtuna in Bucuresti), am sa incerc sa ies cat mai mult cu bicla. Am dat si aseara o tura si a fost foarte ok senzatia de dupa: am dormit bustean.

Sa ai o vineri ca o formalitate!

PS: Nu uita sa rate, comment and share! :)
PS2: daca poti duce vorba despre licitatia #pentruioana mai departe, te rog sa nu eziti.
PS3: Si pentru ca am fost intrebat pentru ce anume se strang banii aceia, ei bine, suma de 185.000 Euro la care trebuie sa se ajunga vor fi folositi pentru un tratament de 3 ani de zile si o proteza bionica. Nu stiu sa va dau mai multe detalii de specialitate, insa imi suna a latest thing in medicina. Sper ca in curand sa apara aceasta informatie si pe site-ul helpioana.ro.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Vinerea este…

  1. whoami says:

    Ha-ha! Hai ca mi-a placut miscarea asta. Eu ma chinui si-ti aduc omuletul cu banutii si tu ce faci? Licitezi tu mai mult? Pai e frumos? Bravas! E pentru o cauza nobila. Daca ramane la 50, si nu se baga nimeni la mai mult, dau si eu 5 EUR prin telefon. Ca am vazut ca se poate. Succes!

  2. N-a fost premeditata, dar asa mi s-a parut normal sa procedez. Multam de sprijin!

  3. ana says:

    65 eur – licitati de un grup de cititoare – admiratoare. Si te provocam sa ne scrii despre viata dupa “corporate”. care este viziunea unui om devenit liber asupra unei vieti lasate in urma?

  4. Pingback: Ieri m-am vanturat… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *