Muuult fotbal.

Si cu acest titlu am indepartat 3 din cei 4 cititori obisnuiti ai gandului. Pentru cel ce a ramas as vrea sa explic un pic titlul. Sper sa intre si azi pe blog si sa nu rateze acest moment plin de destainuiri spectaculoase.

Pe 3 planuri.
Asa voi juca eu fotbal in acest final de luna, ca o echipa mare ce joaca in campionat cupa si Europa. :) Ma rog, e vorba de fotbal din pasiune si voi participa sper eu cat mai activ la 3 competitii alaturi de 3 echipe diferite.

Cupa Cornel Dinu.
Incep cu ea pentru ca este competitia la care tot particip de vreo 3 editii incoace alaturi de colegii de la Deutek. Ea se intampla la Clubul Sportiv Dinamo, a inceput pe 22 Septembrie (editia de toamna) si va tine vreo 2 luni. Sunt 6 grupe de 8 echipe ceea ce inseamna macar 7 meciuri pentru fiecare. Eu sper sa depasim performanta din primavara cand am fost eliminati in optimi sau sa apropiem macar de performanta din toamna trecuta cand ne-am clasat pe locul al doilea la finalul competitiei. Rezultatele si evolutia competitiei o gasiti pe site-ul oficial.

Romanian Corporate Sports – Fotbal.
La concurenta cu competitia de mai sus se afla tot o competitie pentru companii, organizata de MPG. La aceasta competitie am participat si in primavara alaturi de Echipa Bloggerilor, la acea editie ca invitati intr-o grupa dedicata media. Acum, tot cu prietenii cu bloguri plec la lupta, in postura de rezerva a titularului Adi Zabava pe postul de portar si cu deja 3 victorii din tot atatea meciuri in grupa D a competitiei. Adversari pana in acest moment ne-au fost, in ordine: Oracle Romania, MedLife si RTC.

Cupa Bloggerilor la fotbal.
Asta-i o competitie cu circuit inchis pusa la cale de Sport Meet (un proiect fain al lui Pandutzu si Cezar) care se va intampla sambata asta pe terenurile de la Federatia Romana de Rugby. Aici voi face echipa cu Cezar Vasile, Vlad Vladescu, Marius Vasilescu, Claudiu Ciobanu, Auras Geambasu, Adrian Ciubotaru, Alex Tunaru si Lucian Lorin. Pe acest subiect voi reveni insa cu o postare dedicata in care voi explica si ce e cu numele echipei noastre: #construim. ;) Pana atunci insa, sambata urmariti site-ul competitiei pentru rezultate sau pe mine pe Twitter.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Muuult fotbal.

  1. Pingback: #construim – Explicatii fara fotbal. | Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *