Exista si exceptii.

Adica in lumea asta sunt si oameni faini, buni, preocupati de ceilalti nu doar de sine. E important totusi, pentru ca par putini, sa nu-i mai privim ca pe o curiozitate ci sa-i lasam sa fie extraordinari si sa-i sustinem in eforturile lor.

Tot japonezii.
Tehnologia este parte din viata noastra poate mai tare decat ne-am dori. Spun asta pentru ca de multe ori ne simtim prizonierii telefoanelor, ai laptopurilor, etc. Si totusi exista oameni in lumea asta care construiesc tehnologie si pentru nevoi reale. Un exemplu este acest robot japonez care pare a fi cel mai folositor omului la modul cel mai direct posibil. Numele lui este HAL: Hybrid Assistive Limb. Este construit de compania Cyberdyne si mai multe informatii despre el gasiti aici.

Si tot cu pisici.
Zilele astea Facebook-ul a fost plin de share-uri la acest video si nu fara folos. A ajuns la aproape 16 milioane de view-uri in mai putin de 10 zile de la publicare. Pana si stirile ProTV i-au simtit potentialul de viral si s-au folosit de el pentru clickuri pe propriul site. Una peste alta, traiasca GoPro-ul si pompierul care da REC.

Asta e total inutila.
Recunosc ca bucata asta este in concordanta cu titlul. Exista oameni care muncesc pentru oameni si oameni care muncesc pentru… well, nu-mi e clar ce au vrut sa faca cei ce au realizat jucaria de mai jos, dar ii pot vedea un loc pe peretele living-ului unui astfel de tablou.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *