Moda selfie-urilor. Partea a 2-a.

Pentru ca nu am avut ce face luni si am postat o mica analiza extrem de serioasa asupra fenomenului pozelor facute de unul singur, cu tine in poza si cam atat, ma vad nevoit sa continui si sa dezvolt un pic subiectul. Ma rog, de fapt lucrurile stau altfel.

In postarea de luni, la care faceam referire, am aratat ce se intampla daca dai un search pe google pe tema “cat selfie”. Reactia prietenilor a fost (cand nu a fost “awwwww“) cumva spre dezamagire fiind acuzat ca am tradat tabara. Apoi, ca sa le dovedesc ca sunt inca un dog person, mai jos aveti o selectie mai buna de selfie-uri. Cu caini. Este evident ca pozele sunt mai reusite in cazul cainilor, pentru ca sunt mai destepti si mai frumosi. Si pentru ca au fete mai cretine. :D

Selectie_dog_selfies

Dupa aceasta selectie, daca inca mai vreti sa vedeti, zic sa dati un click aici – sunt rezultatele cautarii pe google cu “dog selfie“. Ca sa fie bine. Pozele de mai sus sunt luate de aici, deci o sa le revedeti.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Moda selfie-urilor. Partea a 2-a.

  1. AidaB says:

    inainte de selfies au fost pozele cu “eu in fata tuturor chestiilor pe care vreau sa le arat lumii”, dar pe astea nu le-a pus nimeni in discutie. ca sa nu mai vorbesc de fotomatele in care-ti faci poza de buletin. vezi ca recent s-a lansat conceptul de “unies”, adica noi impreuna in poza noastra, desi numai eu declansez aparatul foto. analyze this :)

    • ab says:

      Te referi la “Iola”-uri. :) Pe fotomatele alea sunt chiar gelos un pic, pentru ca nu mi s-a intamplat niciodata sa fac ce vezi in filme ca se intampla la ele. Cat despre “unies” nu stiu exact la ce te referi. Da-mi un link. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *