Mi-ar fi placut…

… sa va povestesc despre cat arata de curat masina mea ieri la finalul spalarii. Dar n-am apucat sa o vad pentru ca in timp ce o stergea omuletul de acolo, a inceput sa picure marunt. Am aflat ca in Statele Unite exista spalatorii care, daca ploua in ziua in care ti-ai spalat masina (ma rog, dupa ce ti-ai spalat-o), iti ofera urmatoarea spalare gratis. Nu e foarte relevant, dar mi s-a parut fair fata de masina mea sa spun si public asta.

Mi-ar mai fi placut sa va povestesc un pic despre un film pe care spuneam vinerea trecuta ca mi-as dori sa-l vad. Se pare ca nu mi-am dorit chiar atat de mult, pentru ca acum, dupa ce am fost la cinema aseara, va pot spune foarte putin despre el. Finalul nu s-a vazut prea bine cu ochii inchisi. Este cumva fix ce constatam ieri dupa amiaza: nu mai am varsta de mers prin ploaie doar cu un hanorac, doar ca aplicat la film… nu mai am varsta la care sa ma trezesc la 6 dimineata si sa merg la film la ultimul spectacol.
In my defence, anyway, era cam cald in sala. Asadar, mai multe despre The Losers la urmatoarea vizionare. Ma gandesc sa incerc un matineu.

O zi de mijloc de saptamana la fel de dorita ca miezul de pepene rosu.

PS: Ma gandesc sa mai tin posibilitatea de licitare deschisa pentru tweet-ul cu nr 1000, pana la finalul acestei saptamani. Va reamintesc ca toti banii stransi din aceasta licitatie sunt #pentruioana.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mi-ar fi placut…

  1. whoami says:

    Am vazut si eu The Losers, nu m-a dat pe spate, dar nici nu ma asteptam :) Deci e un film… corect sa-i spunem. Nu stiu daca merita sa te mai duci o data sa-l vezi la cinema.

  2. adina says:

    Ai adormit la film??? LOL

    Vaaaai … pai ce-o sa mai zici peste inca 10 ani?

  3. Clod says:

    I know the feeling :D Luni seara eram pe punctul de a adormi intr-un club, si nu pentru ca maestrul Rebengiuc nu ne acaparase cu minunata interpretare, ci pentru ca nu mai suntem la varsta la care maxim 4-5 ore de somn pe noapte sa fie suficiente.
    Sa ai o miercuri senina si fara ploaie pe masina.
    P.S. ieri a avut parte de prima spalare (din partea mea) si masinuta mea :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *