Al cui e viitorul asta?

As vrea in aceasta dimineata sa ne mutam un pic focusul de pe lucrurile “prea serioase” precum cele ilustrate ieri. Asa vrea, pentru ca stiu ca si cititorii mei sunt cel putin la fel de isteti precum ai alora (stiti voi la cine ma refer), sa va propun sa va puneti un pic mintea la contributie si sa gasiti o intrebuintare pentru inventia de mai jos.

Pixul care scrie circuite.
Adica are o pasta mai speciala care este si conductor electric, ceea ce inseamna ca daca pui o baterie si un consumator intr-un circuit desenat things come to live. La prima vedere mi-am zis “wow”. Inventia e misto, de ce sa vorbim prostii, dar care-i utilitatea ei finala? Asta vreau sa va intreb si pe voi si sa va provoc? Ce ar revolutiona inventia asta?

Mai jos gasiti si clipul de prezentare. Acolo se mentioneaza ca va invata elevii sa intelegea mai bine circuitele. Eu cred totusi ca e mai mult de atat. Si ca sa dau tonul, eu ma gandesc ca poate revolutiona industria de packaging, adicatelea ambalajele ar deveni mai cool si mai neasteptate si mai spectaculoase. Nu mai vorbesc de lucruri utile, de tipul semnalarii faptului ca un produs a expirat.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *