Scrise & nepostate – part one – Sambata

M-am trezit… la 6 si un sfert, fara ceas si fara treaba. Sunt la Fundata, cum spuneam si ieri, unde am pus la punct un teambuilding pentru fosti colegi. Dupa prima seara concluziile sunt clare: lumea e pusa pe distractie, gasca e faina, iar azi, am incercat pe cat posibil tin secret ce va urma. La micul dejun vor auzi primele detalii,… la radio. Doru si cu mine le vom vorbi in direct, dintr-un studio radio pentru a le spune buna dimineata si a ii linisti cum ca va iesi si soarele. Am sa pun un later edit, pe seara sa va povestesc mai mult.

Sa ai o zi la fel de neasteptata ca mine!

Later edit: Spectaculos! Este foarte placut sa vezi lucruri gandite de tine care starnesc emotii asa puternice. Am vazut azi oameni topaind fericiti dupa ce s-au jucat de-a radioul, am vazut oameni uimiti de ce au reusit sa faca pe traseul de trial. Am vazut oameni fara permis care au condus mai bine decat cei cu permis. Cum spuneam si acum 10 minute, la microfonul prin care comunic cu grupul… sunt obosit, dar fericit!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Scrise & nepostate – part one – Sambata

  1. uma says:

    cum mi-a placut? as mai face un astfel de teambuilding!!!

    am invatat ca imi pot depasi frica si tracul si ca dreapta pentru fete inseamna cealalta dreapta (adica stanga)!!!

    o zi minunata!

  2. @uma – bun asa. sa-mi spui ce mai ai de depasit, poate gandim o solutie. Cred totusi ca dreapta pentru fete este cealalta stanga. Dar tot confuzant este. Oricum,… nu doar pentru fete, intreaba-l pe Cosmin :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *