Nu stiu daca…

… intamplator sau nu m-am trezit azi cu gandul la un film pe numele lui de fata “Profesorul traznit” (nu stiu titlu original, dar stiu despre ce este vorba). Un inventator de la acea vreme, probabil anii 60, stabileste o formula pentru un cauciuc extrem de saltaret. Pe langa faptul ca doteaza echipa liceului din localitate cu adidasi saltareti, isi schimba si cauciucurile la masina si astfel isi duce iubita la o plimbare scurta printre nori, asa sa puncteze la romantism. Omul era in mod evident destul de dus cu pluta si credea in raul care curgea pe la el prin minte, dar deborda de optimism si mi-a placut asta. Poate si pentru ca “he gets the girl in the end”. Lucru care ma aduce brusc la obiective si fiind un prilej bun sa trag linie, intrucat obiectivul meu pentru aceasta varsta era un Saab 9-5 as putea spune ca nu mi l-am atins. Well,… moving on! E drept totusi ca as fi putut, de ochii lumii sa mi-l ating inca de acum 3 ani, dar n-am vrut masina second hand si nici nu-s adeptul furtului propriei basti din cap. In plus de asta, nu despre masina in sine este vorba aici, pentru ca si a mea e suficient de faina, ci despre un nivel profesional, social si economic care sa-mi permita sa am o astfel de masina. N-am ajuns acolo cum spuneam, dar se vede capatul de linie.

Iar pentru ca atunci cand tragi linie (iar devin nostalgic; ca sa nu existe dubii asa se numea ultima mea productie radio :D) trebuie sa te uiti si la partea personala a vietii, am sa spun doar atat: mi-ar fi placut tare mult sa acord mai multa atentie prietenilor decat am facut-o pana acum. Nu zic ca ar fi fost putin, dar ar fi mers mai mult. Sunt norocos ca-i am si in numar atat de mare, iar modul in care relatiile evolueaza tin numai de noi insine. (fragment inspirat din discursul aniversar tinut anul trecut de un bun prieten, pe care de abia acum am ajuns sa-l inteleg).

Sa ai o zi in care sa-ti pese doar de ce conteaza!

PS: don’t forget to share, rate or comment!
PS2: V-am zis ca am revenit pe Twitter. Imi lipsea. Cred ca-s o cauza pierduta :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu stiu daca…

  1. uma says:

    neata, din toata inima 58 68584 264!

  2. adina says:

    La multi ani! Ma bucur pentru tine … ti-am zis ca aveam asa o urma de invidie … in sfarsit a murit si capra vecinului LOL.
    Lasand gluma la o parte, sa fii sanatos si plin de idei, ca banii vin ei … Si, da, sunt de acord cu partea referitoare la prieteni si relatii. La cat mai multe “evenimente” impreuna pana la urmatoarea aniversare cu rasunet! :D

  3. whoami says:

    Deduc ca-i motiv de sarbatoare! Sa fi fericit si sanatos la cat mai multi ani! :) Si sa nu-ti faci vreo prioritizare prin care sa renunti la blog. Ai grija!

  4. muntele says:

    ce, mă, iar e ziua ta?

  5. @uma – ti-a tremurat gandul pe taste. 58-ul ala lusa de dorit :)
    @adina – ti-ai dat autocitat vad din urarea telefonica. Multam si eu de doua ori.
    @whoami – bai, e motiv. De sarbatoare nu stiu ce sa zic. Noroc ca nu-s suficient de inalt sa dau cu capul la tot felul de praguri d-astea psihologice.
    @muntele – da’ ce, mah? cand a mai fost?

  6. ramona says:

    La Multi Ani! Sa fii sanatos si sa ai noroc in ce-ai inceput!

  7. Ciprian Dinu says:

    La multi ani ! Daca iti amintesti discursul de anul trecut esti MARE OM! Felicitari si o viata frumoasa sa ai INTELEPTULE (cel putin asa se zice…ca incepand cu 30 ani “te faci” intelept, frmos, destept, cu bani / masina SAAB etc)

    te pupam cu drag toti ai casei

    P.S. mai raspunde si tu la tel. azi ca parca ai fi…ala de il suni tu si nu raspunde din prima…nici din a doua…iti da un sms si zice ca suna in 5 min x 600 secunde)

  8. @ramona – multam fain. n-am uitat ;)
    @ciprian – auzi, mah? La multi ani, la multi ani, dar daca mai postezi de mai multe ori acelasi comment sa stii ca te bag la spam :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *