E Friday…

… bai, nene! Adica iar s-a terminat o saptamana, nu ca mi-ar parea rau, dar zau ca a trecut repede. Iar vinerea aici e speciala, asa ca pentru a fi in ton cu vremurili am selectat pentru dumneavoastra, ca pentru un platouas, urmatoarele:

Un articol cu iz psihologic despre cum poate propria incompetenta sa scape chiar incompetentilor. Demonstratia de acolo este cu un tip ce jefuia banci, dar asemanarea izbitoare cu clasa politica din Romania zilelor noastre este prea mare pentru a fi o coincidenta. Lectura placuta.

Apoi, pentru relaxare, as da drumul la un pic de muzica, cu un “Shut up and let me go” cu dedicatie pentru toate locurile de munca ce
insista ca vinerea sa stai pana la finalul programului.

In cazul in care aveati astfel de vise aflati ca exista si chesti vii si nemuritoare inafara de Boc, Basescu, Nicolaescu si Adrian Paul. E drept ca nu prea are coloana, dar na! Tre sa faci si sacrificii ca sa traiesti atat. Interesant este ca si acest specimen are un ciclu, ca sa nu-i zic altfel.

Pentru a incheia intr-o nota optimista acest Friday Special am sa-l citez pe dl Huculici care a zis-o de dimineata pe Twitter “Cred ca sexul e mai bun decat logica, dar nu pot dovedi asta.”

Acum ma duc sa-mi duc bagajul in masina. Plec la mare. Muncesc, nu dati cu pietre inca!
Sa ai o zi fara de impact asupra weekendului!

PS: Ce lipseste din tag-urile date pentru acest post? :D

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to E Friday…

  1. adina says:

    Ii rog pe cititorii tai sa dea cu niste soare la mare, nu cu pietre! Ca sa avem vreme frumoasa … fiecare unde se duce :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *