Nu stiu…

… in ce masura am voie sa folosesc acest desen pe blogul meu, dar vorba de capatai a motanului portocaliu pentru aceasta saptamana tot v-o spun: “When I wake up it better be Friday!”. E drept ca spusa lunea face mai mult sens. Well,… it fucking proves a point! Asadar, e din nou Friday Special si ma gandeam ca de saptamana viitoare sa aduc ceva nou la acest post care se dedica altor postari, cum ar veni. Asa ca, v-as invita sa va dati cu parerea despre ce ar putea fi aceasta inovatie. Ma gandesc pana joia viitoare si la un premiu pentru cea mai cool sugestie. I’ll be the judge on that, thank you.



Acum ca am trecut de introducere, vreau sa recunosc ca acest post este scris la 3:58 AM, adica la ora la care multi dintre voi dormeau si se ghemuiau si mai adanc in patura ca sa fuga de cele 11 (!?) grade de la aceasta ora din Bucuresti.
Continuand cu subiectul clasic pentru un Friday Special, va anunt si eu ca s-a lansat site-ul oficial al Festivalului International de Animatie – www.animest.ro. Am gasit vreo 2 chestii interesante pe acolo. Backgroundul e una dintre ele. :)

Iar pentru ca orice animatie ar avea nevoie si de sunet, m-am oprit asupra unui articol de la YankoDesign.com, care face referire la niste device-uri foarte faine ce folosesc sticlele pe post de incinte pentru difuzoare clasice. Se pare ca se aud si bine, deci nu e doar design.

La final as dori sa atrag atentia doamnelor si dsoarelor asupra unei activitati despre care am eu o vaga impresie ca le facea mare placere cand varsta era chestiune lipsita de interes. Iar domnilor, ascultati si luati aminte. E Fatboy Slim.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vWyfxWD-hlc]

Sa ai un weekend cu pofta!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Nu stiu…

  1. in mod dubios se pare ca lumea de aici e inca interesata mai tare de viata mea decat de ce recomand. Cifrele arata o citire peste medie la acest post si totusi, chiar si cu un mic concurs, cititorii mei nu se baga sa comenteze sau sa dea o sugestie. Hmm… ma duc sa trag niste concluzii :)

  2. Pingback: M-am bucurat… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *