Intrucat…

… postarea mea de acum 2 zile a starnit un val de multumiri pentru ca a adus aminte de copilarie, o perioada faina rau pentru cei mai multi dintre noi, ieri mi s-a pus pata sa revizitez un loc in care am fost intr-o excursie de weekend cu ai mei, cand eram copil, undeva cred ca prin ’92.

Este un loc care pe mine m-a marcat pentru ca inca imi aduc aminte de ce am vazut acolo. Imi aduc aminte ca atunci m-am incapatanat sa gust mere padurete, desi toti imi spuneau ca nu-s bune. M-am oprit din gustat dupa al 15-lea cred. Desi m-a durut un pic stomacul a doua zi, cred ca as face la fel si acum. Acest loc il gasiti in judetul Buzau, desi ieri toata ziua am crezut ca se numeste Govora (care este in Olt).

As adauga acest loc la cele 273 de locuri de vazut in Romania care s-au strans deja pe Facebook, si nu numai pentru faptul ca mi-a placut mie ci pentru faptul ca acolo este o Tabara de Sculptura, Magura, pe numele ei. Gasesc ca este o plimbare potrivita pentru un weekend insorit cum este chiar si asta. Nu stiu sa va spun cum este drumul pana acolo, dar dupa ce merg voi reveni cu amanunte. Pana atunci, va fac pofta cu o poza reprezentativa si cu o pozitionare mai exacta la PS.

Sa ai o sambata cu activitati pe sufletul tau!

PS: Am pus un semn pe locatie. De aici n-ar trebui sa aveti probleme in a o gasi.

[googlemaps http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&ll=45.236218,26.544535&spn=0.01162,0.021865&t=h&msid=110864875220260887947.000493cfb05f82bb13507&output=embed&w=425&h=350]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Intrucat…

  1. Clod says:

    Neata si o zi cu soare sa ai! Locatia arata asa bine si linistitoare, incat daca scap de durerea de cap care ma tot chinuie, ma gandesc sa incerc o vizita :)

  2. ana says:

    cunosc zona foarte bine – si este foarte frumoasa. sa nu ratati nici Sarata Monteoru, o fosta statiune foarte la moda in perioada interbelica, nu numai in Romania, in care s-au consumat cateva povesti interesante ale lumii mondene de atunci

  3. iulia says:

    Trebuie sa recunosc ca Magura mi-e foarte aproape de suflet si mie, si nu doar din cauza ca ai mei au si ei o casa de vacanta acolo, si zona e foarte frumoasa, dar pentru ca acolo am facut prima excursie cu scoala cand eram prin clasa a 3-a. N-o sa va para rau sa ajungeti acolo, drumul e foarte usor si in stare buna. Si Andrei, in caz ca esti hotarat sa mergi, let me know poate te si gazduiesc :)) sau si mai bine, poate ni se suprapun planurile :))

  4. Roxana says:

    Cei nascuti in zona o stiu foarte bine…Si mie imi aduce amintiri placute…plimbari in zile de sambata, friptura in foc de vreascuri si dormit in cort pe masina:)) ah, unde esti tu copilarie?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *