A fost un…

… film trist. Un film care totusi m-a tinut acolo, m-a surprins si in care am regasit elemente ce mi-au placut mult in alte filme. Nu m-as aventura sa spun cine a copiat pe cine.

Ce n-a fost asa de evident este titlul ce este parca prea poetic: The air I breathe. Mai multe despre el gasiti aici. Mi-a adus aminte ca mod de prezentare a actiunii de Vantage Point, care a fost o revelatie cand l-am vazut. Mi-a adus aminte un pic si Kick Ass, dar aici nu stiu sa iti spun exact de ce. Mi-am dat seama ca in continuare nu-mi place Sarah Michelle Gellar, dar si ca Andy Garcia unde apare se remarca. Kevin Bacon, pe care probabil l-ai vazut si in Mystic River, isi joaca si el cartea foarte fain, intruchipand iubirea.

E un film din 2007, care daca a trecut pe langa tine, poate ar merita sa te intorci un pic din drum sa-l vezi, desi, azi fiind miercuri portocaliu, poti alege si un cinema, pentru ca au floricele.

Sa ai o zi cu soare si film bun pe ecran!

PS: Nu pot sa nu-ti dau si trailerul. Asa mi se pare cinstit. :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to A fost un…

  1. Bogdan O. says:

    Mie mi se pare un film genial (lasand la o parte ca Forest Whitaker este unul din actorii mei preferati), un film care iti da de gandit si cu care ramai cu ceva dupa ce-l vezi (din categoria Crash, Babel). O sa-l revad diseara ca tot mi-ai adus aminte de el :)

    • salut. bine ai venit pe blogul asta. si mie imi place de Whitaker si de aia nu l-am amintit, sa nu fiu acuzat de partinire. eu n-am vazut Crash si Babel. le caut si revin cu impresii :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *