Am luat de…

… bun sfatul lui Muntele si am acordat mai multa atentie copilului din mine. Asa ca ieri am vazut un film dragut, in principiu pentru copii. De indata ce treci peste ideea ca dragonii nu prea exista, este un film chiar misto.

De indata ce a disparut de pe ecrane unde as fi vrut sa-l vad in 3D am renuntat sa ma uit la el, insa pofta cu care se uita fetita unor prieteni acum cateva zile m-a reademenit si pe mine. Veti spune ca am luat-o razna un pic si fac praf standardul recomandarilor pe care le-am facut pana acum in materie de film, insa “How to train your dragon” este un film la care va puteti uita fara niciun regret in aceasta perioada plina de filme in reluare la tv. Da, Singur acasa e fain, dar sa fim seriosi, doar la Pro TV a ramas singur acasa de vreo 5-6 ani incoace deci, ne-am obisnuit.

Am sa incerc sa sumarizez intr-o fraza de ce ar trebui sa vezi animatia asta. Este un film care te lasa sa visezi, un film despre deschiderea pe care doar copii o pot avea la lucruri noi si despre incapatanarea cu care noi adultii rezistam la tot ce e nou. Exista insa si un risc: s-ar putea ca cel mic de langa tine, sau chiar tu sa va doriti un pet la finalul acestui film. Ma tem ca dragoni nu veti putea tine in casa. :)

Zic sa arunci si un ochi pe trailer, daca inca nu te-am convins.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oKiYuIsPxYk]

Zi faina sa ai inainte cu nou si fara de rutina!

PS: Am uitat sa spun faptul ca dupa ce ai vazut Avatar parca deranjeaza un pic zborul cu Dragonul printre stanci.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am luat de…

  1. Mimi says:

    Mie mi s-a parut o comedie ff dragutza .. Poti sa vezi si easy A .. O sa-ti placa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *