Doamnelor, domnilor,…

… domnisoarelor, si vorba lu’ Exarhu, “bai, gentlemeni”, ma bucur foarte tare sa va anunt ca si azi, ca si vinerea trecuta, ca si vinerea ailalta, este Friday Special! :D

E special pentru ca m-am susprins zambind cand citeam despre protagonistul unui serial drag mie, pe numele lui de fata, Charlie Sheen, a stabilit un nou record omologat de Guinness (cartea, nu berea) pentru cel mai rapid milion. E vorba despre 1 milion de followeri pe Twitter in doar 25 de ore si 17 minute. E un timp bun. In cazul in care nu vi se pare foarte tare, va spun ca Inna are doar 41,400, de cand e ea acolo. Deci,… omul e tare. Si ca totul sa fie cum trebuie, o poza publicata de el in care tine in mana o sticla de cacao cu lapte si in mana cealalta o vedeta a industriei XXX, a strans peste 1.500.000 de view-uri. Plus 1, al tau.

Am fost foarte tentat sa zic si una doua chestii despre RoBotzii celor de la Creative Monkeys, dar astept si episodul 10 pentru a imi da cu parerea si foarte probabil intr-un post dedicat. Ce n-am putut trece cu vederea, in ziua lansarii iPad 2 insa, este acest speaker-dock pentru iPod, demn chiar si de Blogul de Gadget-uri al lui Gradinariu.

Si ca tot vorbeam de cantareti, iaca ce forma de sculptura am gasit. Am fost foarte tentat sa spun ca-i 3D, dar v-ati fi prins ca nu fac diferenta intre sculptura si pictura si nu ieseam prea bine. Asadar, dragi cititori, Muhammad Ali. Ma rog, prin a 5-a imagine incepeti sa intelegeti.

Iar la final, pentru ca Muntele m-a inspirat cu-n top al tineretii sale (pentru cei nascuti dupa 1985, zic sa plecati urechea la ce se canta acolo, macar CA CUltura general-muzicala), hop si eu cu-n top despre care Florin Grozea imiĀ spune ca-i vechi de un an, dar pe care eu l-am descoperit curand. Topul este fain din 2 motive: (1) nu stii cate pozitii are si cate piese reuneste si (2) este prezentat pe repede inainte intr-un singur clip. Enjoyyy, baaaaiii!

Sa ai loc de distractie in weekend si-o zi de pregatire azi!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Doamnelor, domnilor,…

  1. Cristian Cartzu says:

    Despre Charlie Sheen, pot sa-ti spun ca aici este o intreaga isterie in tabloide. El este intr-un plin scandal dupa anularea unui serial in care juca si de atunci a crescut atentia aruncata asupra lui. Intrarea pe Twitter a fost o piatra ce a facut multe valuri in US. Ah, si m-am uitat la robotzi. Aici ar prinde asa ceva. I-am tradus un episod unui coleg si a fost foarte amuzat. Sunt curios ce parere ai despre.

  2. Pingback: Friday Special nu… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *